Bułgaria była naszym celem, ale raczej wam nie polecam, bo tam ciągle komuną pachnie i dopiero za 10 lat może będą traktować klienta jak w innych krajach europejskich
ale było OK
a gdzie jedziecie my tez jedziemy w niedzile w nocy do pobierowa na 3dni a wczoraj bylismy we wrocławiu w zoo było super, i w galeri domnikanskiej szok przezyłam ile tam sklepówNo w poniedziałek wyjeżdżmy.Zamiast się cieszyć,to się trochę pokłóciłam dzisiaj z mężem.No już mam prawie wszystko przygotowane do wyjazdu-w niedzielę pakuję te wszystkie rzeczy.I w drogę.
ale fajnie macie ja nad morze a ty w góryTo będzie taka objazdowa wycieczka.Najpierw jedziemy do Lichenia i tam będziemy jedną noc.Musimy bardzo wcześnie wyjechać z Gdańska w poniedziałek,żeby móc coś zobaczyć w Licheniu.Potem na drugi dzień jedziemy do Karpacza na 6 dni do 21 poniedziałku.W między czasie jak będziemy w Karpaczu pojedziemy na jeden dzień do Czech do Pragi.W poniedziałek 21 jedziemy do Warszawy na 3 dni do mojej cioci.I tak w środę popołudniu będziemy wracać do domu do Gdańska.Przejedziemy calą Polskę i trochę Czechy.Jutro pakowanie-nie lubię tego,bo pomimo,że zrobiłam listę co zabieramy za rzeczy-to i tak się boję,że coś zapomnimy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość