Niestety,nie mam z tym doświadczenia więc nic nie mogę doradzić.Jeśli dobrze tolerowałaś hormony to może spróbuj.A te zastrzyki nie mają wpływu na pokarm?(bo karmisz chyba piersią?)Dziewczyny czy ktoras z was miala zastrzyk antykoncepcyjny?
Niestety,nie mam z tym doświadczenia więc nic nie mogę doradzić.Jeśli dobrze tolerowałaś hormony to może spróbuj.A te zastrzyki nie mają wpływu na pokarm?(bo karmisz chyba piersią?)Dziewczyny czy ktoras z was miala zastrzyk antykoncepcyjny?
Ja nie miałam,ale koleżanka tak i twierdzi,ze źle się czuła (zawroty głowy,mdłosci) i plamiła...ale pewnie na każdą kobietę działa inaczej,tak jak pigułki-jedne kobiety czują się po nich dobrze,a inne fatalnie...myślę,że powinnaś spróbować i obserwować reakcję organizmuDziewczyny czy ktoras z was miala zastrzyk antykoncepcyjny?Dobry on jest?Bo mi gin przepisala i newiem czy moge mu zaufac...
Gratulacje!!!Baska moja szwagierka w nocy urodzila ok 2 godz coreczke-Anastazje.
wazyla 4100 i miala 57cm
a o co chodzi bo ja kurcze nie w temacie jestemkupilyscie juz gazetke z lidzia i Pysia ?????????????wyslij przepis
ooo to wcześnie. Ale moja koleżanka w 3 miesiącu już miala sporawy brzuszek także i u Ciebie może byc juz widaćwiecie co albo mi się wydaje albo... naprawdę widać już mój brzuch
baaardzo ładne wszystkie imiona. Mi się bardzo podobająwczoraj wybieraliśmy imiona dla dziewczynki....stanęło na Mai, Juli i Judycie.....
no wlasnie chwal się szybciutkoJustynaiGabi, to pochwal sie brzusiem
nie ma wersji on-line???kupilyscie juz gazetke z lidzia i Pysia ?????????????wyslij przepis
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość