Anuszka od nas jest jakieś 1000 km i jechalismy tam naszym autem. Nocleg załatwilismy sobie w ten sposób , że poszlismy na stacje pkp i tam stoi bardzo duzo osób które mają prywatne kwatery i właśnie w taki sposób znaleźlismy sobie nocleg i to od centrum jaieś 10 min na piechotę i w sumie to było prywatne mieszkanie pokój plus kuchnia i łazienka tak więc moglismy sobie sami gotowac bo wszystko tam bylo nawet gary, ale sie po prostu nie oplacało bo skoro ja za obiad z dwoma daniami płaciłam 8 zł to byłby całkowity bezsens zebym ja stała i gotowała.
I koszt to był om 18 zł za dobę od osoby tak więc tez niewielki i jak sie poźniej okazało to było mieszkaie takiej kobiety która poznaliśmy juz na końcu i ona jakbysmy bezpośrednio u niej wynajeli to byłoby ok 12 zł i wzięlismy wizytówke ale gdzies przepadła.
Morze czyste , ciepłe a plaże to poprostu bajka. jest tam tyle róznych atrakcji że naprawde warto pojechac. A i jest super delfinarium i kosztował seans 15 zł no i przejażdzki statkiem po morzu 1,5h kosztowało 17 zł.
[ Dodano: 2009-01-09, 16:12 ]
Byłam naprawdę bardzo zadowolona. I powiem Wam , że przez cały czas jak tam bylismy to nie spotkalimy ani jednego Polaka
[ Dodano: 2009-01-09, 16:13 ]
http://www.mavdesign.pl/odessa.html
cos tu jest o noclegach