Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 mar 2010, 21:52

ja jakaś taka niecierpliwa jestem dzisiaj :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2010, 09:47

witam z goraca :ico_kawa:

noc minela w miare kilka razy sie budzilam a tak to ok. Troche brzuch mnie bolal ale przeszlo. a tak to glowa mnie boli

[ Dodano: 2010-03-22, 08:52 ]
no i musze sie pochwalic wlasnie zaczela mi siara lecic:)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 mar 2010, 10:41

wisnia3006, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za siarę! widzisz, doczekałaś się :)

ja witam się z miską płatków. ale kawusią nie pogardzę.
ja też zaliczyłam kilka wyjść do wc. ale nawet się wyspałam. :ico_sorki:

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 mar 2010, 10:53

witam,
ja też wycieczki nocne uprawiam, a na koniec snu - a na powitanie dnia złapał mnie mega skurcz łydki :ico_olaboga: wyskoczyłam z łóżka jak z procy...

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

22 mar 2010, 10:56

hej :-)

U n as pracowity weekend, dzisiaj umylam wielkie okno tarasowe... ale ogolnie sily mi brak i chetnie polozylabym sie spac ale nie moge dopoki syn na chodzie.

Mnie nic nie boli, skurczow brak ale w moim przypadku to dobrze bo jeszcze kilka tygodni mi zostalo :-)

Torba spakowana, ciuszki gotowe... jeszcze tylko odczyszczenie lozeczka i wozka :-)

[ Dodano: 2010-03-22, 09:58 ]
tibby, to ile do tego 9 mca mi zostalo? tydzien?

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2010, 10:58

Witajcie
musze sie pochwalic wlasnie zaczela mi siara lecic:)
super wieści mam nadzieje ze i u mnie sie pojawi :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

22 mar 2010, 11:01

wisnia3006 napisał/a:
musze sie pochwalic wlasnie zaczela mi siara lecic:)

super wieści mam nadzieje ze i u mnie sie pojawi
u mnie przy ucisku cos tam leci... juz w sumie od dawna. No ale u mnie dosc maly odsteop miedzy jednym a drugim dzieckiem

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 mar 2010, 11:04

Hej kobietki

a ja mialam dzis dziwna konwersacje w przedszkolu, bo podchodzi do mnie babka przedszkolanka i sie pyta czy Julci urodzinki wyprawiamy w przedszkolu, :ico_szoking: a ja na to ze Julcia urodzinki miala dwa miesiace temu ( 2 luty ) i ze tego dnia co miala urodzinki bylismy w szpitalu a potem przez 2 tygodnie siedziala w domciu i chorowala wiec jak juz wrocila to bylo po ptakach, ale ze jej wyprawilismy urodzinki rodzinne. A ona na to ze nie musi to byc nic wielkiego moze tylko ptasie mleczka :ico_noniewiem: :ico_szoking: :shock: a ja nie no bez przesady, juz minal taki szmat czasu, dla Julci to wogole nie ma znaczenia a nawet by bylo dla niej niezrozumiale, co to urodzinki po dwoch miesiacach szczegolnie ze ni z tad ni z owad, nikt o nich nie mowil i nagle jej sto lat spiewaja :ico_olaboga: a ona ze nie wie jak to powiedziec ale u nich w przedszkolu jest tak ze jak ktos wyprawia urodzinki to dostaje prezent. No to ja wtedy sie zastanowilam czy aby te dzieci nie pokupywaly prezentow dla Julci kiedy ona nie przyszla, ale babka mnie uspokajac zaczela i mowi ze nie, nie od dzieci ale od przedszkola. No to ja mowie ze Julcia nie musi tego prezentu dostac, kicha z tym prezentem dla niej to wcale nie bedzie wazne dostac jakis prezent ni z tad ni z owad, od nas dosyc dostaje. I zeby ten prezent najwyzej dac nastepnemu dziecku co ma urodziny w kolejce i tyle. Ale co za debilizm, przyjsc po dwoch miesiacach i sie pytac czy ja nie mam ochoty wyprawiac urodzin bo oni prezent przygotowali, ale jesli sie nie wyprawi urodzin to sie prezentu nie dostanie. Tak, a co z tymi dziecmi co maja rodzicow zupelnie zatraconych w pracy co wogole nie maja ochoty na wyprawianie urodzin czy to nie jest przykro dla tych dzieci ze wszystkie inne maja urodziny a one nie??? Bo ta babeczka wlasnie mowi ze jest w przedszkolu kilkoro takich dzieci ktorzy nie maja wyprawiane urodzinek :ico_puknij: dla mnie to jakos przesada. Do tego co z tradycja? czy urodzinki maja byc o tak dla odklepania, nawet kilka miesiecy pozniej, ciekawe czego to uczy, takie dziecko wogole nie bedzie przywiazywalo do tradycji, a ja chce zeby Julcia czekala na dzien urodzin z wytesknieniem, zeby byly dla niej wazne, a nie tylko taki kolejny dzien. Jak dla mnie te dzieci ktore nie maja wyprawiane urodzinek w przedszkolu przez rodzicow powinni i tak miec urodzinki robione przez przedszkole, bo to ani nie kosztowne, tyle co czasu wymaga. Na urodzinkach w przedszkolu zazwyczaj jedza ciacho i dzieci robia rozne zabawy i rysuja rysunki dla solenizanta i prezent jest od przedszkola. Jest babka co codziennie przygotowuje lunch w przedszkolu, albo maja obiadek, albo bulki piecze, to zamiast bulek by ciasto upiekla i wszystkie dzieci by byly traktowane tak samo. A za prezent z przedszkola tak czy siak placi przedszkole, to to bez sensu tylko dlatego ze rodzic nie chce przyjsc albo nie moze ze wzgledu na prace zeby nie bylo powodu do swietowania. :ico_puknij:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 mar 2010, 11:21

tibby, to ile do tego 9 mca mi zostalo? tydzien?
równe 7.dni kochana! :-D

ja dziś postanowiłam, że odświeżę podłogi w domku. może to coś wstrząśnie małym :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2010, 11:49

no ja sie obudzilam i dalej poszlam spac nigdy tak dlugo nie spalam ale w koncu sie wyspalam. nie dlugo trzeba isc do sklepu i zrobic cos w domu. M wroci dopiero ok 19 bo jutro musi wziasc wolne aby jechac ze mna do szpitala

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”