Hej kobietki! Ja tak tylko na chwilke. Padam na pyszczydlo, bo Kylie cala noc nie spala z powodu katarku

Zreszta obie jestesmy chore. Dzwonilam do lekarza, zeby nas zarejstrowac to powiedzieli, ze mnie przyjma(bo jestem po operacji wiec lepiej to sprawdzic), a Kylie nie bo z tego co mowie to to jest zwykle przeziebienie i Jej przejdzie(moge Jej dac ewentualnie paracetamol

)Powiedzialam, ze w takim razie nie przyjde, bo nie mam z kim dziecka zostawic, a nie bede Jej chorej ze soba wlekla jak mi nawet Jej osluchac nie chca

Teraz bidulka zasnela.
Pozatym ok. Kylie wyszedl pierwszy zabek 2 tyg. temu

Ja juz prawie do siebie doszlam(gdyby nie to przeziebienie byloby super). Wczoraj takze dostalismy mieszkanie, do ktorego klucze dostaniemy 2 lipca

Spraszam na parapetowke
Jak znajde chwilke to przesle fotki Kylie.
Poki co dziekuje, ze Wy jeszcze o mnie nie zapomnialyscie i wciaz dostaje maile z przeslicznymi Maluszkami i mamusiami(fotki z Grzybowa rewelka-nic tylko pozazdroscic!!! nie wiem czy mi kiedykolwiek bedzie dane zobaczyc Was na zywca, bo ciagle na tej pipiduwie siedze-czyt. w Holandii; a jeszcze co do Grzybowa-moi dziadkowie sa tam juz od 2 tyg. na wczasach

).
Chloe :ico_buziaczki_big: Ty juz wiesz za co
Misiu-nie mam nic na karcie-sorry, ze nie pisze. Daj znac kiedy masz chwilke to zadzwonie :ico_buziaczki_big:
Nie dam rady nadrobic-mam nadzieje, ze wszyscy sa zdrowi!
A Kocica to kiedy ma ten egzamin??? Zebym trzymania kciukow nie przegapila!
Caluski for all :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: