Mery moja też miała atopowe zapalenie skóry i bardzo pomógł krem exomega oraz topialyse sensitive, musiałam smarować nawet kilkanaście razy dziennie bo mała miała tak suchą skórę, obecnie od ponad miesiąca smaruję ją raz na tydzień, tak zapobiegawczo. Ucałuj synusia
[ Dodano: 2007-06-13, 09:49 ] Co do spania moja też chodziła już koło 21, a teraz znów do 23 szaleje, w zasadzie mi to nie wadzi bo śpi długo i całą nockę, ale bywa że padam po całym dniu, a tu w dodatku spać nie mogę Marzę już też o powrocie do domu, bo moi rodziciele strasznie się kłucą ze sobą, jak próbuje interweniowć jest jeszcze gorzej. Spokój jest tylko jak mamcia w pracy, ech ci dorośli
AAAA pisałyście o Nutrmigenie, moja też na tym i to już od ponad 4 m-cy, ale pije to bez nr, bo pojawiły się teraz 1 i 2 nutramigen, przy 2 był wrzask, w ogóle pic nie chciała, dlatego wciąż kupujemy to stare i też płacimy ze zniżką koło 13-14 zł zależy jaka apteka)
Oliwko strasznie się cieszę, że do nas napisałaś. O mieszkanku wyczytałam już na Twoim blogu Gratuluję I buziaczki dla Kylie za zębola i w ogóle bez okazji też. Bidulka z tym katarkiem. Co za popieprz*ni lekarze tam są, że dziecka nie chcą zbadać... Tak narzekamy na naszą służbę zdrowia, ale u nas lekarze (przynajmniej mój pediatra) każą latać z każdym niepokojącym objawem u małego dziecka. Czyli u nas nie jest aż tak źle. a kciuki trzymaj w poniedziałek 18.06 od 11 do nie wiem której
I wszystkim pozostałym dziękuję za wsparcie, narazie się jeszcze nie stresuję, od dzisiaj zaczynam przeglądac troszkę testy, żeby mi na niedzielę już nic nie zostało
Aaaaa, co do zęba.... To napewno ząb. Widac już go wyraźnie, chociaż chyba jeszcze się nie przebił. Taki duży jakiś A może normalny...skąd mam wiedzieć??? Hubcio w nocy parę razy płakał przez sen ale się nie obudził. Spał niespokojnie. Jest trochę marudny ale tragedii narazie nie ma.
Co do naszej służby zdrowia to ja się właśnie na nią wkurzyłam Poszłam z Tomkiem na szczepienie(miał miec na żółtaczkę i Hip) a tu nie ma szczepionki - żadnej.
Powiedziała żeby się pytac na początku lipca.Ja nie wiem co to się dzieje żeby dla dzieci obowiązkowych szczepionek brakowało Tylko mi go zbadała i zważyła - Tomek waży 9370kg
Witam!
Olvko super, ze się odezwałaś dużo zdrówka dla Was
Akna u nas jest to samo, już 3 tygodnie czekam na szczepionkę dla Hubcia za zębola
Chloe nie ma sprawy, mam nadzieję, że działa, a ten pkt to dla Krzyśka a ja mam ostatnio ;uz przyjechała moja chrzestna i wczoraj obiadek robiła moja mama dla wszystkich a dzisiaj druga ciocia, więc 2 dni nie gotuję i jeszcze wzięły Jaśka na spacer