witam wszystkie
izabelllla123 to gratulacje z 14 tygodnia:)
ale naklikałyście ja serio nie nadganiam za wami hihihi.
Wózki: u nas był Graco C1 Trio, dokłądnie taki jak w linku,
link usunięty przez obsługę forum
miał i gondolę i fotelik i spacerówka zdawała egzamin, gondola do 6 miesiaca, fotelik w aucie na stałe, ale przyczepiany do spacerówki jak na zakupy jechaliśmy, ale póxniej dostaliśmy od koleżanki Hauck sport:
link usunięty przez obsługę forum i fotelik także przy nim był, więc graco sprzedaliśmy drożej jak sami kupiliśmy:) I Hauck amy po dziś dzień, a teraz chcemy podwójny kupić, dokładnie taki jak ...

nie pamiętam, która linka wrzucała, chyba
izuś tyle, że on sam w sobie cieżki bardzo jest i troszkę się obawiam, no ale mąż właśnie pojechał po jeden z firmy Mothercare coś podobne do tego co na linku:
Pati85, no to maż zaszalał serio serio, zwłaszcza że się tak nie zachowywał, co do zachowania kolegi, to wiesz są tacy ludzie co wstydu nie mają i dla nich jest to naturalne obmacywać inne kobiety, tyle, że kolo nie pomyślał, że może Ty do takich nie nalezysz i nie masz chęći by cie obmacywał ktokolwiek. Ja też nalezę do takich co lubia zabawę ale bez przesady, kazdy ma swoje reguły, a jak ich nie znamy to lepiej nie wyczyniac głupot, bo własnie takim czyms zrazili cię do siebie.
izuś co do 15 latek, to hmmm ciężko powiedzieć co powinny w dzisiejszych czasach, bo jak słysze lub widze jak wychowują współcześnie dzieci, to jedne nie robią zupełnie nic, pyskują i w wieku 15 lat sa już "dojrzałe" a inne robią za rodziców totalnie wszystko, jakby dzieci robili po to by mieć darmową służbę w domu:) Ja w tym wieku, sprzątałam, gotowałam, czyli wszystko to co wymagało by żyć normalnie, skoro rodzice w pracy to mi raczki do d... nie przyrosły bym nie mogła obrać ziemniaków i ich ugotować, zrobić surówki, czy odkurzyć, pościerać kurze, pomyć podłogi itp itd, wynoszenie śmieci, chodzenie na zakupy także wchodziło w grę i nie żałuję, bo dziś przynajmniej sama wokół siebie potrafię zrobić i nadal ręce do d... nie przyrosły, a jak widze siostrę mego meża, która az dziw, ze umie sama sie podetrzec już (25 lat) i mąż jeszcze prezed pubem płakał, ze ona nic nie robi, więc chyba wybór nalezy do nas jak wychowamy i czego nauczymy zarówno dziewczyny jak i chłopaków, mój mąż nie był nauczony pożądków, jego pokój wyglądał zawsze jak warsztat komputerowy śmierdzacy fajami póki ja nie wziełam się za wychowanie porządkowe męża, i dziś mi dziękuje, bo przynajmniej przykład córce dobry daje, że trzeba umieć zrobić coś wokół siebie ale i dla innych, bo mama nie maszyna co wszystko za wszystkich zrobi.
Kinia i
Pati ale wspaniale że maluchy do przedszkolka idą, zawsze chwila relaksu dla was hihihihi, oczywiscie póki amłuszek sie nie pojawi.
Ja też złożyłam aplikację i czekam ale u nas od 2,5 miesiecy przyjmują więc może w grudniu styczniu i my dostaniemy zaproszenie, mam nadzieję. Ale moja chodzi raz w tygodniu na zabawy do pkolka wiec oswojona z tym miejscem:)
isuś a co do tej Natalii to powinna robić tak jak Ty uważasz skoro mieszka z wami, nie musi od razu odmawiac sobie tego co robiła do tej pory w wolnych chwilach ale powinna wiedzieć, że nalezy pomagac innym i robić za siebie. Pogadaj z nią, powiedz co ty myślisz i co byś chciała od niej, zapytaj później co ona na to, jak zacznie się sprzeciwiac zapytaj dlaczego i wysłuchaj jej wersji i może metodą kompromisów do czegoś dojdziecie razem:)
[ Dodano: 2011-04-05, 20:51 ]
kupił mężuś wózek i jest w lepszym stanie niż wyglądał na zdjęciu, wazy 13 kilo sam wózek:) wrzucam linka z aukci, a cena poprostu szok na polskie jakieś 180-190 zł:):):):)