gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: Letnie dzieciaczki 2012

31 paź 2012, 23:41

Aniula co nic nie piszesz że wyprowadzacie się???

Aniula
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

01 lis 2012, 00:23

gosia bo to na fejsie nabalaganila moja Nadia ale tak w stycznu wyjezdzamy do Anglii na pare lat lub na stale jeszcze nie wiemy narazie przeraza mnie to wszystko :ico_chory: uciekam spac moze jutro was poczytam i napisze cos wiecej pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!

01 lis 2012, 00:29

CO do antykoncepcji to ja też przez dwa lata stosunek przerywany a potem jeden strzał i Kaja jest z Nami i tak jak Ty osiu myślałam ze coś nie teges w zasadzie My z M to często tą "antykoncepcję" stosowaliśmy bo ja przez 10 lat związku tylko dwa lata brała tabsy strasznie libido mi spada przy tabsach a bez nich już est kiepskawe :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: póki co to jeszcze jestem dziewicą pociążową :ico_smiechbig:

Pamki idę kupić w piątek ale już 4 bo trójek mam jeszcze 300 :ico_szoking: obym z nimi nie została :ico_olaboga: :ico_noniewiem: ale jak coś to Kaja ma spori młodszych koleżanek i kolegów to będzie komu odsprzedać :-)

Muszę się pochwalić ostępami mojego dziecia :ico_brawa_01: mianowicie :ico_brawa_01: tak polubiła spaie na brzuchu że na plecach już nie chce i dzisiaj w południe spała 2h na brzuchu a teraz od 21 już śpi w łóżeczku na brzuszku al jest lepszy postęp mianowicie dzisiaj po raz pierwszy się obróciłą z brzuszka na plecki :ico_brawa_01: :ico_sorki: smutno mi tylko było bo to mężul w tedy z nią się bawił jak się obróciła ale i tak się cieszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jutro Wam wstawię zdjęcie jak się podn :ico_brawa_01: si na łapkach :-)

Ania wow podziwiam za tak odważną decyzję wyjazdu za granicę... no ake w Polsce to ciężko czegoś się dorobić... mam brata w Angli który już a stałe zamieszkał z żoną i córką...

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2012, 00:44

Aniula a ja myślę że dobra decyzja. Te nasze państwo nic nam nie daje nic nie gwarantuje :ico_zly: Ja jestem rozgoryczona tym wszystkim mam dobrą pracę ale co z tego skoro dojazd do niej dziennie mi zajmuje 4h :ico_olaboga: :ico_zly: rewelacja. No i co całe życie na dojazdach spędzić? Ach temat rzeka.

Kasiala brawa dla Kajci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale skubana sprytna :ico_brawa_01: Ja też mam duży zapas 3 więc już ani sztuki nie dokupuję. Większe rozmiary będę dokupować :-)

W domu syf a ja głupia pamiętniki wampirów oglądałam. Dobra lecę spać papa

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

01 lis 2012, 02:42

Nie, na szczęście mam pracę bliżej, w Obornikach Wlkp.
a no to dobrze :ico_sorki: jak odwiedzimy Pawła brata on mieszka w Poznaniu Krzesinach to musimy się umówić na spotkanie :-)
Krzesiny są po drugiej stronie Poznania ode mnie patrząc, ale spotkanie jak najbardziej :ico_oczko:

Właśnie skończyliśmy z mężem pokoik dzieciaków :ico_brawa_01:
Teraz tylko wysprzątać, ustawić mebelki i można korzystać :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Qanchita

01 lis 2012, 02:47

Aniula ale odważna decyzja :ico_szoking:
Ale mam nadzieję, że będzie Wam tam dobrze :ico_sorki: Dzieci będą dwujęzyczne, lepszy socjal tam mają...

Awatar użytkownika
Kasiala

01 lis 2012, 11:55

hellou :-D
Właśnie skończyliśmy z mężem pokoik dzieciaków
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super tak ze macie pokoje dla dzieciaczków... u Nas Kajcia póki co z Nami... i nie wiadomo kiedy to się zmieni ;-( ale źle nie jest :-)

wiecie rok temu już w ciąży byłam ale jeszcze nie wiedziałam :-D dowiedziałam się 4 listopada po 2 teście ale krecha była tak blada ze jeszcze nie dowierzałam a 8 listopada zrobiłam 3 test i wyszedł już konkretny krecha taka ze ślepy by zobaczył :-D no a 14 listopada potwierdzone u lekarza ze pęcherzyk jest a 23 listopada potwierdzone serduszko bijące :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak sobie przypomne to łezka mi się w oku kręci :-) jakie to niesamowite uczucie dowiedzieć się że nosi się pod serduszkiem nowe piękne zycie które teraz leży na łóżku i rozmawai z lampą :-D

Awatar użytkownika
Madleine

01 lis 2012, 13:07

Gosiu mały śpi tak ok 14-15 h na dobe mniej wiecej. Teraz spi wiecej niz kiedys bo jeszcze miesiac temu spal ok 10 h Więc niby teraz nie tak bardzo mało no,ale on teraz chodzi spac ok 18 i z pobudkami na karmienie to spi do 7 mniej wiecej,ale w dzien nie spi wogole...albo ma drzemki 10 minutowe :-)
ja znowu zapalenie oskrzeli,czuje sie ooookkkkroooopppnnieee

aniula kurcze podziwiam za odwagę, i trzymam za Was kciuki mocno.ja to jestem coreczka rodzicow i bez rodziny to sie nigdzie nie rusze :-)

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2012, 18:20

Aniula a do jakiego miasta wyjeżdzacie. Trochę zazdroszczę :-D
Kasiala brawo za przewrotke.
Mojej pannie włącza się gadanie teraz. dziś cały dzien mówi bubu. a jaka ma poważną minę przy tym, hehe.
Gosia Agatka ze spaniem ma totalnie pokrecone. wczoraj miała trzy drzemki po 20-30 min i tyle. rano wstaje koło 6tej po zmianie czasu. usypia ok 20tej. chodzę niewyspana niestety ale jakos mam mase cierpliwości do Niej bo chyba po urwisie- tzn. Patryku już niewiele jest w stanie mnie "dobić" , hehe.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2012, 19:09

Gosia jak Ty dzisiaj funkcjonujesz jak do prawie 3 pokój robiliście :ico_olaboga: pokaż efekty :ico_sorki:
ja to jestem coreczka rodzicow i bez rodziny to sie nigdzie nie rusze :-)
Ja tak samo. Paweł z kolei przed tym jak mnie poznał siedział w Anglii, nawet jak w ciąży byłam to jeszcze siedział do miesiąc przed porodem i wtedy stwierdziłam że koniec wyjazdów co to za małżeństwo na odległość :ico_olaboga:

Ja jeszcze nie byłam w ciąży rok temu :-D Rok temu byłam w Irlandii u koleżanki wróciłam i dopiero za robotę się wzięliśmy :-D
,ale w dzien nie spi wogole...albo ma drzemki 10 minutowe :-)
no właśnie i ja z Maksem mam problem. Bo on w dzień by pospał ale na rękach :ico_zly: a nie na rękach to śpi 50 minut i pobudka chwilę posiedzi i nie dospany i znowu usypianie i tak w kółko :ico_zly: bo widać że chce więcej spać ale na rękach :ico_zly:

Mnie musiało strasznie przewiać tak szyja boli aż na kręgosłup promienieje :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”