czesc dziewczynki, na poprawe humorku to zapraszam do mnie na poranne kakao.
u mnie dzis sliczna pogoda..co prawda nie wiem jak tam z temperatura na zewnatrz, ale swiec sliczne slonce, ale na prawde boskie..zero chmurek, trawa biala czyli mrozik byl, albo nadal jest.. w kazdym razie chce sie zyc. moj malutki Kondzio tez dzis w nocy brykal po brzusiu, ale tak chyba wyczul ze mamunia jeszcze spi to nie bylo ostro, czulam go ale..byl grzeczny. sam sie bawil.. moze pepowina?
ja wizyte mam dopiero 18 grudnia.. i juz sie jej doczekac nie moge. jestem ciekawa ile wazy moje malenstwo, ostatnio wazyl kg teraz pewnie juz przybral znowu na wadze.
a wczoraj mnie nie bylo bo.. moj maz (kierowca zawodowy) zrobil mi wielka niespodzianke.. dostal kursik z Holandii do Polski, dokladnie do Śremu, w wielkopolsce, co prawda do Torunia stamtad jest jeszcze sporo, ale zapytal spedytora czy by ie bylo kursiku z Bydgoszczy..no i spedytor powiedzial zeby sie kierowal juz w strone domu, jak cos bedzie to da znac..i co.. udalo mu sie wpasc do mnie i syneczka na ponad godzinke.. dostal obiad, wyprawke, chlebus, slodycze, kanapeczki..a ja dostalam w zamian... <seksik>
och jak bylo fajowo..ech..
a jak u Was z ta ochota na seks? bo ja mam straszna chcice.. ja slyszalam, ze ponoc jak sie dziewuszki pod serduchem nosi to ta ochota jest mniejsza a czasmi w ogole jej nie ma..a jak sa chlopaki to niektore dziewczyny (w tem tez ja) bzykaly by sie jak kroliki
.. ale temat z rana co?
.. ale to dlatego ze tak fajnie sie czuje w waszym towarzystwie.
napiszcie koniecznie co o tym myslicie.
[ Dodano: 2007-11-28, 10:08 ]basia24, ja tez mam psa..owczarka dlugowlosego..i jak wstaje zaraz za miotle i pierwsze klaki spod stopek sciagam z podlog.. potem po poludniu 2 raz i na wieczor przed spankiem 3.. masakra , ale i ak uwielbiam moja psinke, bo to laska jest