Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2007, 21:26

Cześć marcóweczki.
Rzeczywiście coś tu dzisiaj nas mało :ico_olaboga: ale to pewnie przez pogodę :ico_spanko: wiecie co mnie drazni na tik taku? Te okropne reklamy - kiedyś chiałam wejść na forum i nie mogłam bo na cały ekran miałam reklamę i nie mogłam jej w żadnen sposób zamknąć. Skandal!!
A ja jutro idę do gina. Ciekawe czy dzidzia się pokarze?? To chyba będzie uparte dzidzi - pewnie po tatusiu?? :ico_oczko: Pozdrawiam.

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 lis 2007, 22:54

zirafka jak jutro wrocisz od lekarza nie omieszkaj do nas zajrzec i sie pochwalic bo inaczej :wpale:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2007, 08:53

monika 83, zrobiłam, jak napisałaś

Hurrra, wielkie dzięki! :ico_buziaczki_big:
Jednak umiem, umiem!

Wczoraj wybrałam się do centrum handlowego. W ciągu dwóch godzin byłam niezliczona ilośc razy w toalecie, co mnie bardzo drażnilo. Dodatkowo zauważyłam, że nie dla mnie już szybkie chodzenie, bo zaraz cosik w boczku mnie kłuje. No i byłam też w hurtowni dziecięcej. Dziewczyny, ja mam problem z wyborem koloru szczoteczki do zębów, nie wiem zatem, co będzie, jak pojedziemy tam kupowac rzeczy dla naszej dzidzi. :ico_olaboga:

A nasze maleństwo ma sie chyba całkiem dobrze. Kopie z każdej strony, zwłaszcza o godzinie czwartej nad ranem. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2007, 09:32

Dona, widzisz udało ci sie piekne suwaczki :ico_brawa_01:

ja tez jak zaszybko chodze bo mi sie zapomni ze powinnam zwolnic tempo to zaczyna mnie kłuc z boku tak jakby kolka mnie łapała

moj maluszek tez dzis zrobił mi pobudke o 4 rano przytuliłam sie do meza to nawet on czuł jak mocno kopie :-D

[ Dodano: 2007-11-28, 08:34 ]
zirafka, koniecznie nam opowiedz jak było u lekarza my bardzo lubimy takie opowiesci jak dzidzia ma sie w brzuszku u mamy :ico_brawa_01:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2007, 10:08

witam dziewczynki :ico_brawa_01: tak tak napisz jak bylo u lekarza koniecznie! a moja coreczka od kilku dni jest jakos spokojna kopie i wariuje ale zwolnila troszeczke tepo,dzis sie wazylam rano mam rowne 70 kg,ok lece troszeczke posprzatac robie to wolno i na raty bo jak robie cos za szybko zaraz tez mnie kuje tu i tam i kreci mi sie w glowie zaraz,a musze codziennie sparztac mieszkanie bo mam pieska :ico_odkurzanie: pozdrawiam was serdecznie potem cos napisze jak stanie sie cos ciekawego haha papa

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 lis 2007, 11:05

czesc dziewczynki, na poprawe humorku to zapraszam do mnie na poranne kakao. :ico_oczko: u mnie dzis sliczna pogoda..co prawda nie wiem jak tam z temperatura na zewnatrz, ale swiec sliczne slonce, ale na prawde boskie..zero chmurek, trawa biala czyli mrozik byl, albo nadal jest.. w kazdym razie chce sie zyc. moj malutki Kondzio tez dzis w nocy brykal po brzusiu, ale tak chyba wyczul ze mamunia jeszcze spi to nie bylo ostro, czulam go ale..byl grzeczny. sam sie bawil.. moze pepowina? :-) ja wizyte mam dopiero 18 grudnia.. i juz sie jej doczekac nie moge. jestem ciekawa ile wazy moje malenstwo, ostatnio wazyl kg teraz pewnie juz przybral znowu na wadze.

a wczoraj mnie nie bylo bo.. moj maz (kierowca zawodowy) zrobil mi wielka niespodzianke.. dostal kursik z Holandii do Polski, dokladnie do Śremu, w wielkopolsce, co prawda do Torunia stamtad jest jeszcze sporo, ale zapytal spedytora czy by ie bylo kursiku z Bydgoszczy..no i spedytor powiedzial zeby sie kierowal juz w strone domu, jak cos bedzie to da znac..i co.. udalo mu sie wpasc do mnie i syneczka na ponad godzinke.. dostal obiad, wyprawke, chlebus, slodycze, kanapeczki..a ja dostalam w zamian... <seksik> :-D och jak bylo fajowo..ech.. a jak u Was z ta ochota na seks? bo ja mam straszna chcice.. ja slyszalam, ze ponoc jak sie dziewuszki pod serduchem nosi to ta ochota jest mniejsza a czasmi w ogole jej nie ma..a jak sa chlopaki to niektore dziewczyny (w tem tez ja) bzykaly by sie jak kroliki :-D .. ale temat z rana co? :-D :-D :-D .. ale to dlatego ze tak fajnie sie czuje w waszym towarzystwie. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: napiszcie koniecznie co o tym myslicie.

[ Dodano: 2007-11-28, 10:08 ]
basia24, ja tez mam psa..owczarka dlugowlosego..i jak wstaje zaraz za miotle i pierwsze klaki spod stopek sciagam z podlog.. potem po poludniu 2 raz i na wieczor przed spankiem 3.. masakra , ale i ak uwielbiam moja psinke, bo to laska jest :-D

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2007, 11:11

Dziewczyny, zapomniałam napisac, ze w Empiku i Kolporterze są cudne albumy dla maleństwa. Wczoraj znów je oglądałam, no i w trakcie oglądania tak mi się dziwnie na serduchu zrobiło, momentalnie łzy jakos same napłynęły do oczu. Miałam wrażenie, ze co niektórzy patrzyli na mnie jak na wariatkę. A albumik jakiś na pewno kupię.

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 lis 2007, 11:20

Dona, nie martw sie.. jak mi powiedzials o tych albumikach to i ja polece do Empiku po taki .. nic sie nie martw ludzie to czasmi wredne malpy..

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2007, 11:37

kamila_torun, jesli chodzi o seksik, to jakos mnie nie łechce. Nadzwyczajniej w swiecie mi się nie chce. Moze jednak w tym, co napisałas coś jest? My spodziewamy sie przeciez córci :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2007, 11:54

a mi sie bardzo chce ale mielismy zakaz i teraz razem doszlismy do wniosku ze jak bedzie po 30 tyg to zadziałamy bo ja sie boje a lekarz mówił ze jak sie boje to nic na siłe :ico_nienie:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”