Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 lip 2008, 22:33

widzilam klżanke po i to mnie przerazilo...
hihi :-D
aniabella, Ty to uwazaj na ten wiatrak zeby Cie przypadkiem nie przewialo :ico_nienie:
ananke, wrzucaj no tu szybko jakies fotki z tej swojej wycieczki
caro, witamy, witamy :-D ja mam termin na 2 stycznia ale moze wypadnie tez grudzien, bo sama bylam wczesniakiem wiec istnieje takie prawdopodobienstwo dla mojego dzidzi
perelka25, Ty mnie tutaj nie zawstydzaj, ja Cie bardzo prosze :ico_wstydzioch:
japonskiego uczylam sie juz wczesniej a przy mezu tylko doskonale :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

14 lip 2008, 08:55

dzień dobry dziewczynki... :-) witam w pochmurny ranek...dzis męczyły mnie jakieś dziwne sny więc troche mnie głowa boli...musze zjeść sniadanko a poźniej zabrac sie do jakieś pracy a najlepiej by było gdybym jeszcze znalazła motywacje do ćwiczeń.. :ico_haha_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 09:07

Witam wszystkich :-) ,
ja nie mogłam wczoraj zasnąć, bo była straszna burza od 20 do 24 prądu nie było.
Teraz zrobię i zjem śniadanko i jadę porobić badania. Do usłyszenia! Miłego dnia! :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

14 lip 2008, 09:28

hej, hej :-) to i ja się melduję :-)
ananke, wrzucaj no tu szybko jakies fotki z tej swojej wycieczki
obiecuję, że przed południem będą :-) muszę się dobudzić, zrzucić je na kompa i cosik wybrać :-)

Caro, cześć, cześć :-) ja to do Was na grudzień też powinnam zaglądać, bo mój synuś wcześniak, więc liczę się z tym, że kolejne dzidzi też może być :-)

Marcia77, heh.. ja tam wszystko ostatnio mogę znaleźć, ale zapału do ćwiczeń nie bardzo :-)

później do Was zajrzę jeszcze :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 lip 2008, 09:42

Witam Wszystich:)U Was też w nocy taka straszna burza była? :ico_szoking: Normalnie spać się nie dało,a jeszcze jak grad zaczął łupać po moich metalowych,blokowych parapetach to normalnie jakby ktoś strzelał :ico_olaboga: Małemu to na szczęście nie przeszkadzało więc spał jak zabity za to ja sie nie wyspałam :ico_noniewiem:
Sandrusia, fajne zdjęcia,no ale jak modelka fajna to i zdjęcia muszą się udać :-) Podziwiam za wytrzymałość.Ja to wczoraj do naszej rzeczki dowlec się nie mogłam a to ze 2 km może :ico_szoking:
Dobra idę się za jakąś robotę wziąć.Na razie Dziewczynki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 lip 2008, 10:08

siemanko :-)
no właśnie burza była ogromna i strasznie długo trwała. nie zasnęłam dopóki się nie skończyła. Trochę się bałam jak te pioruny waliły przerażająco. No i nie wyspana dziś jestem :ico_spanko: właśnie się szykuję powoli bo jadę do internisty na kontrolną wizytę. pochmurno, chłodno aż się z domu nie chce wychodzić.
pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)

caro
Trzy tysiące lat minęło...

14 lip 2008, 10:33

A co u was wszystkich takie burze były :ico_szoking: :ico_szoking: , u nas noc spokojna, no i dobrze, bo ja burz tak strasznie sie boje, że ...wrrrrrrrrrr

Dziekuję z miłę przywitanie :-)

Sandrusia a ty mieszkasz w Japonii? Bo chyba nie w temacie jestem?

A mnie tak głowa dziś boli,że szok, szału można dostac :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 lip 2008, 11:35

caro, tak, mieszkam w Japonii - poszukaj moich wczesniejszych postow

ananke, no to czekamy na te fotki :ico_haha_01:

A ja mam dzisiaj wszystko w dup.... nic mi sie nie chce. Nie sprzatam, nie zmywam naczyn i nie piore. Pewnie przesiedze caly dzien na kanpie z glowa w chmurach albo pojde podrzemac. Pogoda do bani :ico_placzek:
Wiecie co - od jakiegos miesiaca nie moge wytrzymac bez coca-coli. No wiem, ze to syf totalny ale nie moge sie powstrzymac. :ico_puknij: W sumie przed ciaza nie pijalam zbyt czesto gazowanych napoi ale teraz to mam na nie takie parcie. ze trudno sie czasem powstrzymac. W ogole wyjatkowo ciagnie mnie do fast foodow itp. Jak wczesniej np. w McDonald's bywala srednio dwa-trzy razy do roku, to teraz musze tam wejs przynajmniej raz na tydzien. Chore to jakies. Ciagnie mnie do najbardziej kalorycznego zarcia. Moze dostarczam organizmowi za malo energii :ico_olaboga:

Dziewczyny - mam pytanie - jak tam Wasze uzebienie? Czytalam w internecie, ze kobiety w ciazy powinny sie zglosic w kazdym z trzech trymestrow do stomatologa. Wynika to z tego, ze w okresie ciazy prochnica (ta ukryta najczesciej) rozwija sie podobno w tempie blyskawicznym i mozna sie w takim rowniez tempie pozbyc swoich pieknych zabkow. Ja tam jeszcze nie bylam, bo dentysty unikam jak ognia i chodze tylko jak juz booooli :ico_puknij: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 lip 2008, 13:38

to tak ja ja, też idę do dentysty jak już muszę :-/ i od kiedy jestem w ciąży nie byłam ale chyba się wybiorę, tak dla świętego spokoju. jeśli jeszcze chodzi o zęby to mi od kilku dni krwawią dziąsła, są jakieś spuchniete i bolesne. używam pasty lacalut, jak dla mnie jest rewelacyjna, widzę poprawę ale nadal bolą przy myciu.
właśnie wróciłam od lekarza, wyniki w normie, zwłaszcza TSH, glukoza, żelazo i kreatynina bo to najbardziej interesowało panią dr. kupiłam po raz pierwszy gazetę M jak Mama :-) i w tramwaju od razu całą przeczytałam,można się sporo rzeczy dowiedzieć.
teraz się położę chyba bo i mnie coś głowa bardziej niż zwykle, taka pogoda chyba, biometr nie korzystny

a to są zdjątka z usg. Ananke dzięki za pomoc :-)

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 14:33

hej laseczki.... mnie totalnie len zlapal ale posprzatalam ugotowalam...a co najwazniejsze pogonilo mnie na kibelek...a do wanny wymiotowalam... byc moze dlatego ze w nieddziele odstawilam luteine...a jeszcze biore antybiotyki do srody...

hmmm z tym dentysta to prawda ze powinno sie chodzic na konrtole w kazdym semestrze ... ja tez sie teraz musze wybrac ostatnio mialam lakierowanie i niby to mialo powstrzymac zblizajaca sie w ciazy prochnice... brzuszek mam maly ale twardy strasznie

wczoraj kupilam fajna drukareczke do zdjec:D i drukuje zdjatka:_) w sobote do ginekologaa...ciekawe kiedy nastepne usg

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”