u mnie rodzinka też taka mądra, jedynie mąż rozumie i mi nie pozwala, też mam leżeć i koniec, dzisiaj jadę po wypis trochę mam doła bo cały czas coś mnie z prawej strony kuje, nie wiem co to moja lekarka chyba na urlopie, spróbuje się z nią skontaktować telefonicznie, a szpital mi zlecił duphaston 3 *dziennie i nospe, tylko to nie są skurcze tylko tak mnie ciągnie, jedynie to leżenie na prawej stronie ulgę przynosielikatnie o spacerach przebąkiwać, że przecież nie zaszkodzą
ja też to stwierdziłam jak nie mogłam w sobotę wejśćChyba się uzależniłam od forum
no to super, a masz jakieś bule brzucha czy sama szyjka ci wariuje ??Poziom TSH spadł do 0,27 co jest dolną granicą
cześć wam dziewczyny :)
pamięta mnie jeszcze któraś??
pisałam z wami na "obcasach" ale dawno się nie pojawiłam bo miałam ciągle jakieś komplikacjea jak już się pojawiłam to forum nie działało i dziś was tu przypadkiem znalazłam ;)
nie pojawiam się a to dlatego że.... 20czerwca zaczęłam mocno krwawić i wylądowałam w szpitalu
okazało się że mam od początku ciąży jakieś skurcze i moja ginka nie reagowała, tylko zawsze na moje pytania o bólu odpowiadała że to normalne. A jednak nie było.. skutek taki że odkleiło mi się łożysko
i mam ciąże leżaną do końca.
Co 2tyg mam wizyty u lekarza.. usg to już miałam robione aż 15 razy! biore 4 razy dziennie leki na podtrzymanie (dawke mam już zmniejszoną bo brałam 6 razy dziennie)
Na ostatnim USG poznaliśmy płeć i będzie synuś :) WOJTUŚ, bo tak wymyśliła nasza córa ;)
poza tym mąż mi dostawił komputer do łóżka więc postara się zajrzeć raz na jakiś czas :)
a to buźka naszej dzidzi ;)
Shiva właśnie przeczytałam ehhh ciężko jest w takich sytuacjach ale mam nadzieję i głęboko wierzę że będzie dobrze. Jednak przeżycie dla matki jest straszne.Gdy wczoraj przeczytałam o naszej koleżance z października i jej córeczce, to aż się popłakałam. Wiedziałam czym grozi skrócenie szyjki, ale zawsze człowiek myśli, to mnie nie dotyczy. A to nie prawda. Biedna Edulita, mam nadzieję, że Ida sobie poradzi.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość