mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2012, 11:58

Ja bede uzywac tez biustonosza, bo wiem jak wygladaja cycki ktore nie lubily biustonosza podczas karmienia hehe Poza tym ja musze miec wkladki laktacyjne i wtedy jest jak je umocowac :-)

[ Dodano: 20-02-2012, 11:00 ]
A ja Wam nie pisalam ze bylam na tej wizycie co decyduja o cc. No i po godzinnej wizycie polozna zaproponowala mi inne wyjscie do przemyslenia: planowane wywolywanie ze znieczuleniem w kregoslup. Tj w dany dzien idziesz, na dzien dobry wklucie doledzwiowe, kroploweczka i heja.... Sama nie wiem, waham sie......

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2012, 12:13

mama_zuzi1980, a jakie są minusy?

no ja też sobie nie wyobrazam latać po szpitalu bez stanika
normalnie bym się czuła goła
tym bardziej że moja miseczka E rzuca się w oczy

ja mam wlasnie z guzikami po bokach
ale nie kupowałam na allegro bo bałam się długości
ja jestem jednak wysoka i musiałam ja zmierzyc żeby mi chociaż tyłek zasłaniała :-D

[ Dodano: 20-02-2012, 11:13 ]
mama_zuzi1980, a ty sie boisz chyba bo Nell duża była nie?

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 lut 2012, 12:15

ja uzywalam biustonosza ale zwykłego.. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

20 lut 2012, 12:16

ja uzywalam biustonosza ale zwykłego..
ja tez, tylko takiego z mocno wyciętymi miseczkami

[ Dodano: 20-02-2012, 11:17 ]
ja jestem jednak wysoka i musiałam ja zmierzyc żeby mi chociaż tyłek zasłaniała
mam to samo :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 lut 2012, 12:53

dzien dobry.

pędzicie z tymi tygodniami, na serio. spieszno wam już do tej wiosny ;-)

ja też miałam w ciąży miseczkę E i też nie wyobrażam sobie latać bez stanika. Ja miałam cały czas w szpitalu ich koszulę (szpitalną) wygodniej mi było rozwiązać dekolt z przodu niż bawić się w szukanie dziury na cyce. :ico_haha_01: w domu jednak miałam tą z dziurami na cycki. mi bylo wygodnie. ale wkladki miałam co chwila mokre i nie raz koszula po nocy do prania bo przemoczona :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 lut 2012, 13:09

biniu - gratki za 37 tydzien :ico_brawa_01:

dzwoniec - niezly lekarz,jak sadzil,ze dziecko takie duze,to mogl dac jej skierowanie do szpitala na CC :ico_olaboga: :ico_zly:
A co do mojej CC,to mam za tydzien wizyte u panstwowego i prywatnego lekarza,to zapytam,nie chce czekac do terminu,niech robia jak szybko sie da,czyli mysle 38 tygodniu :ico_oczko: Boje sie o te cukry itp

sylwia - gratki za 28 :ico_brawa_01:
A to pod pacha,to dziwne :ico_szoking:
Linkow do allegro nie wolno :ico_sorki:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: A koszule tu w mini sklepiku Aga za fajna cene wystawiala :ico_sorki:

jagodka - moje cale szczescie jedno i drugie z usmiechem wstaje :ico_oczko:
A co do zgrzeszena,to grzeszcie poki mozecie :-D
A pizame kupilam jak mlodego rodzilam z tymi kieszonkami i dobrze,ze z ciekawosci przed porodem sie w niej przespalam,bo tak jak piszesz - rozchylaly sie te kieszonki i w domu zrobialm sobie guziczki :ico_sorki:

Mad - 3 cycuch?
Sama nie wiem, waham sie......
hmmmm,ja chyba mam uraz do SN bo wolalbym CC,zwlaszcza przez kondycje tam na dle po wszystkim...
no ja też sobie nie wyobrazam latać po szpitalu bez stanika
- ani ja,ja juz teraz spie w staniku :ico_sorki:

[ Dodano: 20-02-2012, 12:11 ]
bylam z Zuzka u lekarza i od jutra zaczynamy 2-tygodniowa rehabilitacje,zabiegi,masaz i cwiczenia :ico_sorki: A tak mi sie chce :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: No ale pogoda fajna,mrozow nie ma,to musimy korzystac :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

20 lut 2012, 13:27

Witam :ico_ciezarowka:
Sylwia moja kuzynka miała coś podobnego pod pachą i była to właśnie nierozwinięta trzecia pierś. Była to taka fałdka pod pachą, ale troszkę mniejsza. I dlatego że w czasie ciąży zaczęła ją boleć to poszła do lekarza i miała zabieg- usunęli jej to coś. Lepiej też idź, niech to ktoś zobaczy, będziesz się pewniej czuła :-)
jagodka grzesz, grzesz, później będzie troszkę postu :ico_oczko:
a co do koszul, mam te z samymi rozcięciami i z guzikami.. mi wystarczyło samo przymierzenie koszuli z rozcięciem i jak zobaczyłam cycki wychodzące przez te dziury to aż mi się ich odechciało :ico_wstydzioch: mam takie 2 na wszelki wypadek, nie zginą, a może będą potrzebne... ale kupiłam 3 z guzikami i będę te używać..
a ja mam takie intymne pytanie :ico_wstydzioch: powiększyło się Wam krocze?? bo ja przy goleniu mam wrażenie że jest tam 2 razy więcej wszystkiego :ico_wstydzioch:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2012, 13:29

Jagoda, byla dosc duza 4 kg ale najgorzej wspominam 17 godzin ze skurczami 80% i zero rozwarcia :ico_placzek: po scianach chodzilam po prostu. a teraz mi ona obiecuje ze cewnik bedzie wsadzony w kregoslup i jak tylko kroplowa ruszy skurcze to bede mogla zdecydowac czy juz chce znieczulenie i ile go dac zebym niecierpiala....

No a plus jeden wielki... Ja biore caly czas pewne leki i one sa bezpieczne dla dziecka i ciazy ale moga dac u dziecka zaraz po porodzie problemy z oddychaniem... cesarka tez je zwieksza wiec generalnie byloby dosc duze ryzylko ze malutki potrzebowalby pomocy w oddychaniu nawet jako donoszony, nie dlugo no tylko na poczatu, ale jesli moge tego uniknac przez porod naturalny to chyba wybiore dobro dziecka niz moj ew.poszarpany tylek :-D Poza tym jak juz bede miala cewnik i cos by nie szlo to wtedy moga przez niego podac inny srodek i zrobic cesarke od reki ze tak powiem... Choc nie powiem, boje sie jak cholera..... :ico_chory:
A no, i wtedy bym miala wywolywanko pewnie po skonczonym 38 tygodniu zeby maly nie byl duzy taki jak siostrzyczka 3500 wystarczy mi :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 lut 2012, 13:29

powiększyło się Wam krocze?? bo ja przy goleniu mam wrażenie że jest tam 2 razy więcej wszystkiego :ico_wstydzioch:
- niestety :ico_wstydzioch: Cale szczescie pozniej wszystko wraca do normy i wyglada jak dawniej,przynajmniej na zewnatrz :ico_sorki:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2012, 13:30

Asieńka86,
moze nie tyle mi sie powiekszylo, ale wszystko jest obrzmiale, wargi, lechtaczka itp i bardzo wrazliwe na dotyk... no i kolor tez inny , bleeee

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”