Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 mar 2010, 21:54

A u nas była sąsiadka na pogaduchach :) więc znów czas trochę zleciał.
Tak, najgorsze jest to nastawienie się. idzie się do ginka z wielką nadzieją, że to już się zaczyna otwierać, lub chociaż skracać, a tu ZNÓW nic! :( Ja też czuję, że do swiąt pochodzę :-/

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2010, 22:15

Julian bardzo ładne imie ja tez nad nim myślałam ale na nasza Jule dość często wołam Julek więc to imię odpadło bo dzieciaki by sie gubiły :ico_oczko: będzie Bartoszek

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 mar 2010, 22:15

ja tylko czekam na wycofanie leków :-) ale tak szczerze to się boję tego ze zaraz się zacznie.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2010, 22:21

az tak sie nie martw ja z Jula tez brałam fenoterol i 2 tyg po odstawieniu zaczął sie poród wiec nie koniecznie musisz rodzic zaraz po odstawieniu choć i tak może być

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 mar 2010, 22:23

gozdzik mi się podobają imiona Mikołaj, Krzyś i Staś, a dla dziewczynki Klara, Jagoda, Maja i właśnie Emilka - tylko to ostatnie mąż zaakceptował :-D

[ Dodano: 2010-03-23, 21:26 ]
też tak często go brałaś?? ja biorę co 3 godz tj 6 na dobę + nospę 2 razy

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 mar 2010, 23:44

a ja uciekam spokojnie do łóżeczka :ico_papa:

do jutra. a jutro do ginka! :ico_brawa_01: ciekawe czy coś się ruszyło. jak oglądałam film, brzuś twardniał co chwilę, ale nie wiem czy to wciąż macica ćwiczy, czy Tobi się wypycha... :ico_noniewiem: Aczkolwiek czasem czuję takie jakby jego pchanie się w dół. I ukłócie wewnątrz... Może Tobi przebija ściany :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

dobranoc.

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

24 mar 2010, 00:00

Ja uciekam sie myć i spać
dobranoc

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

24 mar 2010, 00:06

hej kochane ja tylko na chwilke sie zameldowac u nas pakowanie na calego jutro oststni dzien nam zostal i w czwartek z rana zaczynamy przeprowadzke , nadal jestem 2 w1 skurcze mam jak na @ czasem nawet dlugo potrzafia byc ale wszstko mija byle do piatku :ico_sorki: u mnie rozwarcie jest na 2 palce teraz czop odchodzi pomalu czasem ale po troszke tylko , z kuba odszedl na 2 godziny przed tym jak pojechalam do szpitala , a teraz juz tak dlugo odchodzi po troche :ico_olaboga: :ico_szoking: kochane nie bede miala netu od czwartku chyba jakby cos sie dzialo bedziecie powiadomoione napewno wiec sie nie martwcie uciekam spac bo jutro kolejny intensywny dzien :ico_olaboga: :ico_szoking: jej kiedy ja odpoczne :ico_olaboga: :ico_noniewiem: caluje Was postaram sie wpasc jeszcze jutro , aha doczytalam co u Was ale nie mam sil juz odpisac :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 mar 2010, 01:45

no pewnie juz spicie a ja hmm wlasnie wyszli goscie. byl moj brat z dziewczyna glupio bylo mi ich wyprosic bo chce mi sie juz spac a oni siedza i siedza

ok dziewuszki dobranoc

lidziasc
Wodzu
Wodzu

24 mar 2010, 08:32

hejka
witam ze sadankiem
przez ten remoncik ostatnio malo siedze na kompie

Widze ze nadal jestesmy w komplecie..
no zobaczymy ktora pierwsza sie rozpadnie w takim razie :-)

Wczoraj nie postawilam torcika za 9 miesiac SORRY!!!!!!!!!!!!!!!

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_tort:

Ale moj sowaczek kłamie.
ustawilam go tak by mi wskazywal tygodnie tak jak liczy mi ginka i zgadzaja mi sie tygodnie ciazy bo w kazdy czw stuka mi kolejny ale do porodu mam wiecej dni niz odlicza :ico_noniewiem:
chyba zaloze 2gi albo niewiem
mam 34 dni do porodu a nie 29

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”