Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 23:11

no dziecko padło wreszcie, a my oglądamy cevin sam w domu :ico_haha_01:
Daria nei jesteś sama...my też jak emeryci w tych sprawach...ja po ostatnim podejściu mam taką mega blokadę, że sama to już na pewno nigdy nic nie zaasugeruję nawet...zrobił mi taką przykrość, że po prostu nie i koniec...i chyba mi się zaburzyły hormony, bo już w ogóle nie czuję potrzeby.
Kamizela no to poznasz uroki pracy...w święta itp...jak ja sie cieszę, że pracuję u siebie!!! bynajmniej se dałam wolne w Wigilię :-D
a ta piaskolina..no nie wiem...może fajne, ale póki co u nas takich rzeczy nie będzie...nie mam ochoty zdrapywać i wydrapywać tego badziewia z każdego kąta... Ja wierzę w D., na pewnoe niedługo będziecie śmigać super autem!!!
Doris e........może tam nie będzie Ci wcale źle? ale to stres tak zupełnie zmieniać otoczenie prawda? trzymaj się!! no i pokaż się w kiecy!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 23:13

Pati,to masz takie jakby postanowienie noworoczne :-D ale to dobrze,ajk masz z kim isc ...to jak najbardziej....czas sie znajdzie...oby tylko nie kosztem TT :ico_nienie: :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 23:14

Patrycja.le, ja myślę, że ja kiedyś i tak wrócę do trójmiasta.
I wreszcie będziecie razem ... Trzymam za was kciuki :ico_sorki:
to chyba jedyna rzecz z której się cieszę! pół roku życia na odległość to stanowczo za długo! chociaż go widywałam w weekendy... ale wiecie co??? będę musiała mojego chłopa znowu ustawić od nowa... bo wiadomo jak to jest jak chłop sam w domu... teraz miał takie jakby życie kawalerskie i przyziemne obowiązki to abstrakcja!
No i tu podziwiam Juli która swojego męża potrafi nie widzieć parę miesięcy :ico_sorki:

a apropo tej piastoliny to musi być fajna sprawa. ja nigdy nie miałam ciastoliny i pewnie jak kupię kindze coś podobnego to sama się będę cieszyć i bawić :ico_haha_01:

co do robót świątecznych to mi jest cholernie głupio :ico_wstydzioch: bo w tym roku przez tą moją nocną pracę, przez jazdy i inne takie w ogóle nie pomogłam w domu... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 gru 2008, 23:14

GLIZDUNIA, na tt jestem najczęściej w pracy więc spoko :D

[ Dodano: 2008-12-19, 22:16 ]
Oki. Ja już uciekam do spania. Miłej nocki kochane.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 23:18

hmmm ato moje drugie swieta tutaj w ktore nie pracuje....chyba bo nikt mi nic jeszcze nie powiedzial :ico_noniewiem: ale 2 poprzednie lata to niestety w Wigilie tez tyralam i w pierwsze swieto juz na nocce i w nowy rok tez na nocce i wszystkie inne swieta tez :ico_noniewiem: ale teraz sobie odbijam i doceniam :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 23:21

Daria widzę, że mi już dni w Warszawie zaplanowałaś :-D nie no TT obowiązkowo!!!
oris e........może tam nie będzie Ci wcale źle? ale to stres tak zupełnie zmieniać otoczenie prawda?
no stres i żal. tu mam wszystko, a tam nic... zupełnie nic...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 23:25

Doris,jak znowu nic :-D juz Ci wymienie....meza tam masz..wynajete mieszkanie,czesc Twoich rzeczy,Gosie,Sikorke,sklepy zeby biegac na spaceki z Kinia... :ico_oczko: i kupe innych spraw juz tam masz a nawet o tym nie wiesz :ico_haha_01: :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 23:32

GLIZDUNIA, jesteś kochana

[ Dodano: 2008-12-19, 22:34 ]
wiecie, że ja muszę wstać o 5 rano jutro??? :ico_olaboga: do szkoły muszę dojechać jakoś, a że daleko to i tam wcześnie... a wcale nie chce mi się spać...

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 gru 2008, 23:53

łoj Doris to mykaj do łóżka bo będzie ciężko rano :ico_oczko: ja Ciebie w zupełności rozumiem z tym wyjazdem - ja np. to nie za bardzo lubię takie drastyczne zmiany.. :ico_noniewiem: ale wszystko kwestia czasu ... zadomowienia się - będę trzymać kciuki i może w takim razie zorganizujemy jakieś mini spotkanko w W-wie? :ico_wstydzioch: bo ja z Łodzi to też mam nie tak daleko :-D

z tą ciastoliną to też jeszcze trochę poczekam bo mimo, że ja też pewnie będę miała frajdę [nigdy nie miałam ciastoliny] :-D - to i tak ta wizja mnie przeraża lekko... ciastolina wszędzie... rozsmarowana, zjedzona, wgnieciona... oj

a co do pracy w święta to ja mam stosunek :ico_zly: :ico_nienie: bo R tak pracował [w markecie tzn w takiej galerii, kiedy jeszcze świątek piątek pracowali] i on miał przechlapane a ja razem z nim bo ciągle sama i sama... więc też teraz doceniam kiedy nawet wigilię ma wolną :ico_sorki: ale...... za to w drugi dzień świąt robi zdjęcia na ślubie :/

Pati zazdroszczę koleżanki do ćwiczeń mi takiej brakuje w okolicy i samej mi się strasznie trudno zmobilizować....... no ale planujemy z R zapisać się na salsę :-D tylko kiedy nam to wypali to nie wiem bo te plany to już od roku chyba mamy :ico_noniewiem:

a ja część zmywania odwaliłam ale jeszcze coś zostało :ico_zly: i kuchenka i lodówka i kafeliki :ico_olaboga: rety kiedy ja to wszystko zdążę ?????

no mój Rwrócił z wigilii w pracy - idę go obwąchać :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 23:57

Doris,spij juz!!!ja to na 9.00 mam do pracy a juz czuje ze bedzie ciezko wstac :ico_noniewiem:

Anza,salsa :ico_szoking: :ico_sorki: :ico_sorki: ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!moj A. by nie poszedl chyba...ale ja...ja zaraz bez mrugniecia okiem!!!! :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”