Dziewczynki witam Was bardzo cieplutko
Przepraszam ze pisze dopiero teraz ale wczoraj napisalam szybciutko wiadomosc do Was ale widze ze ją wcielo
No w klinice bylam jak narazie jest ok serduszko slyszalam dzidzius daje kopniaczki,no ginka duzo pytala,ale jak narazie bez zarzutu.
Tylko powiedziala mi ze dzidzius moze sie napinac,ale brzusiu nie moze robic sie twardy bo to za wczesnie by bylo

A kolejną wizyte mam 20 grudnia przed samymi swietami i bede miala robione usg
U diabetologa tez dobrze wyniki pamiarow dobre
Bardzo są meczące dla mnie te podroze jak by nie bylo to w jwdną strone jade 120 kilometrow.
Jak bylam u diabetologa to byla dziewczynka nie miala wiecej niz 15 lat i w wysokiej ciazy tez cukrzyca.Miala diete chyba zle przestrzegala bo niestety w tak mlodym wieku juz musi przejsc na insuline

.Tak sobie pomyslalam ze jest prawie w wieku mojej corki,a bylo widac po niej ze jeszcze nie maciezynstwo jej w glowie.Ale najwazniejsze zeby sie sprawdzila w roli mamy i zeby miala wsparce rodziny
Kochane dziewczynki jak mnie sie nic nie chce normalnie szok moja cora dzis szla na 13:30 do szkoly wiec szybko musialam robic obiad dlatego dopiero mam luzik zeby z Wami poklikac
zirafka, kochana gratuluje synusia
co do przytulanek to mam ochote czasami pobaraszkowac,ale sie boje dlatego musimy poczekac cierpliwie az dzidzius przyjdzie na swiat,a wtedy mam nadzieje ze bede miala sily na male co nie co
[ Dodano: 2007-11-28, 13:54 ]
Sylwia.O., no to tez gratuluje dziewczynki ja tez nosze dziewczynke pod serduszkiem

malo dziewczynek ale za to chlopczyki są gorą