Awatar użytkownika
kasiulek247
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

13 sie 2008, 15:08

Witaj Anitka_0202 i gratulacje :ico_ciezarowka: laski mamy 1 dziewczynke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 15:16

Anitka_0202, witaj na grudniówkach :ico_brawa_01: . Wreszcie się tu troszkę zaróżowi, będzie dziewczyneczka- super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kasia1983 życzę Wam szczęścia i pomyslności, serdecznie gratuluję.
U nas w piątek wielkie święto w domu, dziadkowie obchodzą 60 lecie ślubu :ico_szoking: bedzie msza w kościele, tort, kwiaty, szampan, prezenty :ico_brawa_01:
Kasiu, aby i Wam udało się wytrwać 60 a nawet wiecej razem :ico_prezent:
Biegnij do lekarza, taka infekcja da się napewno wyleczyć szybko, lepiej jej nie bagatelizować bo może przejść wyżej na nerki.
Osita napisał/a:
nawet nie wiedzialam, ze bébécar ma takie wozki z duzymi kolami udany zakup, oby jak najdluzej wam sluzyl
wiesz Osita, to nie jest wózek z najnowszych kolekcji bebecar. Te najnowsze mają już malutkie koła i jakieś tam jeszcze bajeranckie dodatki. Ale i z tego jestem zadowolona, jest w nim opcja ustawiania wiekszej zwrotności przednich kół, takie jakby "wspomaganie". Podoba mi się to. Nigdy nie interesowały mnie wózki, ceny, marki teraz mogłam oprzeć się jedynie na opiniach wyczytanych w necie,które w większoścu były pochwalne no i zaufac zapewnieniom ludzi od, których kupiłam.
Caro napisał/a:
Wiecie co poszłam wczoraj do lumka
Ja też byłam, kupiłam 3 pary spodenek, 2 pary bawełniane i jedne jeansowe, całe 7zł :ico_olaboga: mnie to wyniosło.

asika82
4000 - letni staruszek

13 sie 2008, 15:23

ojej pierwsza dziewczynka :-)
witaj Anitka ja jestem podglądająca i kibicująca grudniówkom.

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

13 sie 2008, 19:00

mamy dziewczynke!!! super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: masz juz imie, anitka???
Ania, wiesz, tutaj ludzie maja bardzo dobra opinie o bebecar, w sumie w tych najbardziej "nowobogackich" sklepach je bardzo polecaja :ico_sorki:

pokaze wam moj dzisiejszy brzuchal... moze nie widac tak na fotce, ale wystaje juz niezle :ico_olaboga:
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-08-13, 19:08 ]
[center]Obrazek

Anitka_0202 - 3 grudnia
Obrazek
Obrazek

Nikuśka 6 grudnia
Obrazek

Osita - 6 grudnia
Obrazek
Obrazek

Ania1980 - 6 grudnia
Obrazek
Obrazek

Kasiulek247 - 13 grudnia
Obrazek

Pontoniczek - 13 grudnia
Obrazek

Kasia1983 - 17 grudnia
Obrazek

Caro - 20 grudnia
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Evik.kp - 20 grudnia
Obrazek

Tosia - 21 grudnia
Obrazek
Obrazek

Aniafs - 24 grudnia
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Andzia_1978 - 29 grudnia
Obrazek

Magda83 - 29 grudnia
Obrazek

Siasia - 30 grudnia
Obrazek

[/center]
Ostatnio zmieniony 14 sie 2008, 09:58 przez osita, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 19:16

Ositka, ale ładniudki brzuchalek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale widac, że Junior rosnie zdrowo :ico_brawa_01:
Byłam przed chwilą na styczniówkach, u nich własnie temat cery, a właściwie problemów z cerą w ciąży. Jestem ciekawa jak tam Wasze buzie???? Teraz, kiedy minął burzliwy pierwszy trymestr, powinien nastać błogi czas zabójczo gładkiej i nieskazitelnej cery. U mnie niestety tak nie jest :ico_placzek: :ico_placzek: żeby wyjść do ludzi bez tapety ani rusz :ico_olaboga: Piszcie, może macie jakieś wypróbowane sposoby na kilka pryszczy i błyszczący nos? Ja w sumie robiłam już wszystko ( jeszcze nim zaszłam w ciąże) bo problemy z trądzikiem mam od dawna, ale może akurat o czymś nie wiem :ico_noniewiem:
No proszę i lista grudniówek już uaktualniona :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 sie 2008, 19:34

aniafs, ja zamiast zwyklego pudru do twarzy uzywam pudru dla dzieci - takiego najzwyklejszego co sie do pupy uzywa Johnson's baby. Matuje super i nie niszczy cery. Zwsze mialam problem z blyszczaca sie skora a teraz przy +35 stopniach chwale sie przez caly dzien matowa buzka. Do tego dziala antybakteryjne. A na noc polecam rowniez "dzieciecy" kosmetyk Sudocrem. Ja wyprobowalam maseczki z serii "czysta skora" Garniera i krem matujacy z tej samej serii - dla mnie perfekcja i male pieniadze.

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

13 sie 2008, 19:42

aniafs, ja ci nie pomoge, bo mam cere, jak to mowi moja znajoma kosmetyczka, zazdrosc wszystkich kobiet :-D nie mam syfkow, nigdy nie mialam praktycznie, raz na ruski rok wyskoczy mi coscik w okolicy nosa przy okresie no i wyskoczyl mi jeden na poczatku ciazy :ico_haha_01: :ico_oczko: ale fakt, ze nigdy praktycznie nie jadlam czekolady, moze cos w tym jest???

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 20:24

Dzięki dziewczyny!
Sandrusia, z tym pudrem dla dzieci to mnie zaskoczyłaś, ale mam akurat w domu, napewno wypróbuję. Tego oczekiwałam- sprawdzonych, domowych sposobów.
Osita, a Tobie tylko pozazdrościć :ico_brawa_01: . Nic tak nie dodaje kobiecie uroku, jak gładka, nieskazitelna buzia.

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 sie 2008, 20:45

Hej Mamuśki :-) Ja znów tylko na chwilkę bo w zasadzie chciałam się pożegnać na trochę - jutro ostatni dzień w pracy i zaczynamy z mężem wakacje = wojaże. Najpierw Podkarpacie (to rodzinne strony Krzysia), później moje rodzinne strony czyli dawne siedleckie :-D , stamtąd Mazury i we wrześniu jeszcze Bieszczady. Tylko nie wiem jak będzie z dostępem do netu... jednak od połowy września mam nadzieję pojawiać się częściej, bo po powrocie z wakacji idę na L4.
Chciałam jeszcze podzielić się z Wami dzisiejszym newsem - byliśmy na usg i .... będziemy mieli CÓRECZKĘ !!!! Bardzo się cieszymy choć w pierwszej chwili byliśmy z Krzysiem trochę zawiedzeni, bo chcieliśmy mieć parkę. Imię dla Niuni wymyśli Tatuś :-D a Mamusia zaakceptuje :-D Nasza młodsza córeczka jest zdrowiutka i dość duża - waży już 800g! Wg usg termin mamy na 1 grudnia czyli jest to 25 tydzień ciąży, a nie 24. Jednak zgodnie z moimi osobistymi wyliczeniami powinnam urodzić 4 lub 6 :ico_oczko: Tyle u mnie, do "zobaczenia" za miesiąc. Przepraszam, że Wam nie odpisuję, ale po przyznam szczerze, że nie jestem na bieżąco :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Postaram się nadrobić ...

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 22:14

Aniu, szczere gratulacje! Mamy kolejną dziewczyneczkę, brawo :ico_brawa_01: Fajnie, że jest zdrowa, a jaka duża :ico_szoking:
Życzę Wam miłego wypoczynku, odezwij się jak bedziesz miała mozliwość.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”