dzięki ale...Super kucharka z ciebie.
mam dokładnie to samo!!! Teraz jakims cudem wyszły mi te pierożki, ale ostatnie 3 ciasta wylądowały w koszuale mi nie wyszły i zrobiły się jakieś gnioty. Marna ze mnie gospodyni
dzięki ale...Super kucharka z ciebie.
mam dokładnie to samo!!! Teraz jakims cudem wyszły mi te pierożki, ale ostatnie 3 ciasta wylądowały w koszuale mi nie wyszły i zrobiły się jakieś gnioty. Marna ze mnie gospodyni
ja Madzi dawałam normalnie pić bez ograniczeń bo to mały "pijaczek" i po mimo to wysadzanie pomogło. Super że już wiesz mniej więcej kiedy malutkiej chce sie siusiu to zawsze wiesz ile wcześniej wysadzać. My też po pierwszych kilku próbach znaliśmy pory siusiania Madzitez mowia zeby nie dawac picia ale w takim upale ona mnie prosi to przciez jej nie odmowie...
ja i Monia M mamy we wtorek i tez sie nie moge doczekać!!! Super że teraz u nas mówią juz płeć dziecka to mam nadzieje ją poznać o ile sie dzidzia sie pokaże choć chyba i tak będe to traktować z przymrużeniem oka i dopiero po usg w PL będe miała pewnośćw srode mam scan znaczy-usg juz sie nie moge doczekac
Życzę żeby odało sie podejrzeć. Ania-R czyzby w Polsce lepiej robili usg niż w Irlandii? Zawsze myślałam, że jesli chodzi o opiekę medyczną no i o sprzet to za granica jest lepiej niż u nas.Super że teraz u nas mówią juz płeć dziecka to mam nadzieje ją poznać o ile sie dzidzia sie pokaże choć chyba i tak będe to traktować z przymrużeniem oka i dopiero po usg w PL będe miała pewność
Pewnie że tak, zmiana miejsca zawsze pozytywnie wpływa. Życze udanego wyjazdu.jutro po poludniu jedziemy na tydzien pod domek do znajomych nad jeziorko, super!! ciesze sie, zawsze to cos innego jak w domu siedziec;)
Nie martw sie być może to nic groźnego i wystarczy trochę sobie poodpoczywć. A jesli ból będzie sie utrzymywał to żeby sie uspokoic i nie martwić to może lepiej wczesniej pójśc do lekarza.martwi mnie to że coś pobolewa mnie brzuch tak na dole
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość