Dzien dobry z rana
Moje dzieci jeszcze sobie spia,chociaz Marcusek juz lada chwila sie obudzi.
Wczoraj Nicolka miala problemy ze zasnieciem.. zasnela dopiero o 23 30 i to z wielkim placzem.. ale ja mysle ze ona chciala spac w sypialni na moim lozku.. bo juz nawet tam sie kladla.. a ja powiedzialam jej ze Nicolka spi w swoim pokoju a tutaj spi mama i tata.. No i tak jakos nie chciala Nicolka za nic usnac .. a dzisiaj juz nad ranem bo o 5 00 przyszla Nicolka do naszego lozka i jeszcze sobie spi i przypuszczam ze jeszcze troche pospi.. Za to Marcusek bez wiekszych problemow zasypia bujany w wozku i spi pieknie cala noc raz sie chyba obudzil bo mu smoczek wylecial z buziuni i jak juz go dostal to spal dalej..
No i takie to zakrecone mam z tym spankiem Nicolinki.. raz usnie normalnie a innym razem nie..
Pozatym to dzisiaj musze poubierac dzieci cieplutko bo idziemy na spacerek kupie malej jej ulubione buleczki zimno jest ale juz mi sie chce wyjsc wiec pojdziemy
Gabi,Mama_Ania wiem ze wasze dziewczynki tez naucza sie na nocnik.. niektore dzieci potrzebuja wiecej czasu... Ja jestem pozytywnie nastawiona i mysle ze juz niedlugo Nicolka sama bedzie na nocnik siadac..
Magdalena super takie zajecia.. i ile fajnych zabaw dla dzieci i dla mam Ja jak chodzilam z Nicolka na takie zajecia to pamietam ze tez byla taka chusta ale z tej chusty nie takiej ogromnej robily mamuski taki hamak dla dzieci i tam sie ich bujalo tez fajnie bylo
Milego dnia wszystkim