"gongon" super!!! ale na dłuższą metę wierzę, że to wkurzające...ale co zrobić? wytrzymać i tyle...niebawem jej przejdzie...
Juli no to się odstresuj kobito!!!
Sikorka widzisz, wszystko się da...spoko luz! a ciasteczka szybko się robi i na prawdę smaczne!!! tylko ja robiłam te cynamonki z podwójnej porcji, a zaraz idę dorobić znów podwójną, bo w sumie to mało ich...
Hania dziś rządziła... i wiecie co mamusia ją nauczyła? "zajebista"

a ona mówi "zabiśta" hehehe, pięknie...dziś rządziła do 21, potem kąpiel i o 21.50 do łózka i co? najpierw nas nabierała na "aa", potem rzucała smoczkami, potem śpiewała "lililaj" a potem "roli mo"...pękaliśmy ze śmiechu! na szczęście dziś padła w 10minut

i już pochrapuje...
J pakuje rpezenty, ja lecę dopiec ciacha a potem mu pomogę, żeby już wszystkie spakować, raz i spokój...
w poniedziałek musimy jechać wcześniej do pracy, kupić choinkę, prezent ostatni dla mojej bratowej...owoce, może trochę cukierków i napoje, a także resztę składników do sałatek...
no lecę, zajrzę przed snem...pa
a!
Glizdunia czy te pierniczki do moczki to z nadzieniem? bo ja znalazłam u nas alpejskie ale wszystkie nadziane, to wzięłam śliwkowe...
[ Dodano: 2008-12-20, 22:09 ]
Juli niezłe!!! mam nadzieję, że księżniczka w tym roku tez zachowa się kulturalnie i z klasą i polubi Mikołaja...żeby i nasze zdjęcia tak nie wyglądały