: 26 lis 2011, 00:32
no nie zostawić was na dzień, i smakołykami kusza, musze te pieczrkowo pietruszkowe spróbować, mniami ślina mi cieknie
Kobiece forum o tematyce: Ciąża, Dziecko, Rodzice, Kulinarne, Moda, Uroda
https://naobcasach.pl/
kurcze ciekawe połączenie, muszę spróbować, a jak doprawisz tego kuraka?Ja farsz do krokietów robię drób z kapustka kiszoną,
pewnie , że próbuj na prawde pysznemusze te pieczrkowo pietruszkowe spróbować
gotuję osobno kurkę, i osobno kapuchę, potem kurkę obieram z kostek, wrzucam do maszynki, mielę, ugotowaną kapustkę też do maszynki, potem uduszę troche cebulki wrzucam ją do tego co już zmieliłam, doprawiam wegetką, pieprzem ziołowym, zwykłym no i co tam kto jeszcze lubi i wszystko razem mieszam i gotowy farsza jak doprawisz tego kuraka?
aha czyli proste jak konstrukcja cepagotuję osobno kurkę, i osobno kapuchę, potem kurkę obieram z kostek, wrzucam do maszynki, mielę, ugotowaną kapustkę też do maszynki, potem uduszę troche cebulki wrzucam ją do tego co już zmieliłam, doprawiam wegetką, pieprzem ziołowym, zwykłym no i co tam kto jeszcze lubi i wszystko razem mieszam i gotowy farsz
brzmi pyszniegotuję osobno kurkę, i osobno kapuchę, potem kurkę obieram z kostek, wrzucam do maszynki, mielę, ugotowaną kapustkę też do maszynki, potem uduszę troche cebulki wrzucam ją do tego co już zmieliłam, doprawiam wegetką, pieprzem ziołowym, zwykłym no i co tam kto jeszcze lubi i wszystko razem mieszam i gotowy farsz
proste jak konstrukcja cepa
u mnie w rodzinie od 'Zawsze" właśnie z takim farszem robimy naleśnikibrzmi pysznie
rozumiem Cię, ja miałam takie św Wielkanocnemasakra jakaś,