Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 gru 2008, 16:00

Ja też niewiele poczytałam.

Widzę tylko śliczną Kingusię z uśmieszkiem i pluszaczkami, no faktycznie może za ostre kolory trochę, bo fotka jest bardzo barwna przez te pluszaczki.

No i choróbska jakieś, oj nie dajcie się nie dajcię, ja co prawda też kaszlę, bo się nie doleczyłam, a tu roboty tyle, no i przecież okna musiałam pomyć :-D

Teraz juz choineczka ubrana i tylko karol roznosi zabawki, a ja zbieram :-D i zaczynam pitrasić, śledziki się moczą, schabik rozmraża, do moczki niestety agrestu nie znalazłam, będzie wiśniowy kompot, GLIZDUNIA, czy ja ją mogę już jutro zrobić, musze to wszystko jakoś porozkładać w czasie, bo duzo naplanowałam w tym roku i nie wiem jak się wyrobię :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 16:22

a u nas bedzie antybiotyk
bactrim juz powinien zadziałac a tu coraz gorzej
temper 38 a dziecko wyglada na 40

[ Dodano: 2008-12-22, 18:39 ]
jeju laski co tu tak cicho?????? :ico_szoking:
antybiotyk podany i poki co to nic sie nie dzieje
tzn nie ma wymiotów
ale za to jagoda zrobila sie córunia tatunia!!!!!
krzyczy jak cholera jak ojciec znika z pola widzenia

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 gru 2008, 20:30

No, no widzę, że wszystkie ostro szykuja się do Świąt!!!!

Biedna jagódka, że też musiało ją dopaśc jakieś świństwo.

No lecę i ja dalej do kuchni.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 gru 2008, 20:37

halo,no jestem jestem...dzis kolejne juz zakupy,te niedobitki prezentow nakupione w koncu!!!i dzis rybki w zalewie zrobieone
na jutro moczka mi zostala-Sikorko jak najbardziej jutro mozesz zrobic zeby ciutek postala w chlodnym:-D ja tez robie wiec jak co to nabiezaco rada wspomoge :ico_oczko:
Zborra,nawet boje sie myslec co to sie u Was tam bedzie dzialo jak dostaniesz na gwiazdke to co chcesz :ico_szoking: :ico_haha_01: my prezentow w tym roku sobie nie robimy niestety kasy brak :ico_noniewiem:

aaaa..Zborra dzieki a karteczke,sliczna i tyle :-D :ico_brawa_01:

co ja to jeszcze mialam...ahaaaa Jagodka,antybiotyk?nom to czekamy na efekty :ico_noniewiem: ale tak na swieta...kurdi...no dacie rade tylko co z tymi goscmi? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-22, 19:53 ]
a i jeszcze mi sie przypomnialo ze ten steryd zmniejsza tzn. kurczy mi te plamke :-D :ico_brawa_01: ciesze sie bo lekarz mowil ze moze nie zadzialac wcale...

a i Sikorko,jak kompot nie bedzie agrestowy to musisz dokwasic troszke bardziej cytryna te moczke.......ja mam w planie taki duzy gar ze nie wiem czy mi skladnikow wystarczy,chyba dzis juz wieczorem sobie sparze rodzynki i migdaly :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-22, 20:07 ]
a i wiecie co,u nas cieplo jest bardzo jak na grudzien...chodzimy teraz z A. w swetrach a Maya wrocila do kurteczki jesiennej i beretu :ico_noniewiem: ale skoro i tak u nas sniegu nie ma to wole cieplejsza wersje swiat bo te plaszcze i ubieranie mnie denerwuje :ico_noniewiem:

Maya mi ostatnio przychodzi powiedziec ze ma kupe,staje przede mna i wola mama mama..i stoi i ja czasem zapominam :ico_wstydzioch: z czym ona przyszla i ja do zabawek odganiam...i wlasnie ja przebralam po takiej kupie i lazi w samych legginsach i ma taka mala smieszna dupcie bez pampersa :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 21:09

Jestem i ja :ico_haha_01:

I mam dwa newsy - mamy auto i mieszkanko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 gru 2008, 21:12

wooooooow Kamila,super,gartuluje naprawde :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01: ale Wy idziecie jak burza!!!dawaj fotki i jednego i drugieg!!!!!!i pisz pisz mi tu wszystko!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 21:23

To tak - autko generalnie takie jak poprzednie tylko kolor inny :ico_haha_01:

http://otomoto.pl/volkswagen-passat-pas ... 25586.html

A mieszkanka fotek nie mam bo zaraz po nowym roku idziemy obejrzeć, mamy zaklepane u tej znajomej mojej szwagierki, czy trzeba odmalować, bo przez jakiś czas stało puste, na szczęście jest po remonciku więc okna wymienione, łazienka zrobiona, zobaczymy co trzeba kupić, chyba tylko lodówkę i zaraz się wprowadzamy :ico_haha_02: Ale się cieszę, nie wiecie albo wiecie jak bardzo :ico_haha_01: Nie mogę się doczekać, niech ten rok już mija i mam nadzieję, że 2009 będzie dla nas pomyślny :ico_sorki:

Jutro do pracy mam na 13 i do 21 bo jest zrobiona jedna grupa zamiast 3 i potrzebny jest dodatkowy wychowawca po południu. Dziś troje wychowanków z mojej grupy-rodzeństwo dowiedziało się, że nie pojadą do domu na święta i był płacz :ico_olaboga: Ja na samą wieść o tym też miałam łezki w oczach bo one tak czekały na ten moment :ico_olaboga: No ale sąd nie wydał zgody, pewnie wywiad środowiskowy wypadł niepomyślnie, rodzice piją , patologia ....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 21:30

kamizela, ale wam poszło
niezle z tym mieszkaniem i autkiem

ale ta praca to ciezka musi byc psychicznie nie?
bo ja bym rady nie dała z takimi dziecięcymi łzami

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 21:36

Agatko no udało się nam i bardzo się cieszę :ico_brawa_01:

Jeśli chodzi o pracę to jest naprawdę ciężka, huśtawka nastrojów i emocji, w jednej minucie dzieciak przylatuje się przytulić, a w następnej pyskuje lub leje się z innym i nie słucha twoich poleceń ... A ty przecież chcesz dla nich jak najlepiej ...Jednego nauczyłam się pierwszego dni - w tej pracy musisz umieć ... porządnie krzyknąć !

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 gru 2008, 21:40

kamizela, ale się cieszę, nawet nie wiesz jak bardzo.

GLIZDUNIA, to rodzynki i migdały trzeba parzyć?? A orzechy??? A jak mam płatki migdałowe?? Myslałam, że rodzynki jak się trochę pogotują to zmiękną. A kompot wiśniowy mam to jest kwaśny, ale cytrynką doprawię i myślę, że jakoś wyjdzie, będe pytac jakby co.

Lecę na mjm i znowu do kuchni, ale jeszcze do Was pewnie wpadnę.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”