halo,no jestem jestem...dzis kolejne juz zakupy,te niedobitki prezentow nakupione w koncu!!!i dzis rybki w zalewie zrobieone
na jutro moczka mi zostala-Sikorko jak najbardziej jutro mozesz zrobic zeby ciutek postala w chlodnym:-D ja tez robie wiec jak co to nabiezaco rada wspomoge
Zborra,nawet boje sie myslec co to sie u Was tam bedzie dzialo jak dostaniesz na gwiazdke to co chcesz

my prezentow w tym roku sobie nie robimy niestety kasy brak
aaaa..Zborra dzieki a karteczke,sliczna i tyle
co ja to jeszcze mialam...ahaaaa Jagodka,antybiotyk?nom to czekamy na efekty

ale tak na swieta...kurdi...no dacie rade tylko co z tymi goscmi?
[ Dodano: 2008-12-22, 19:53 ]
a i jeszcze mi sie przypomnialo ze ten steryd zmniejsza tzn. kurczy mi te plamke

ciesze sie bo lekarz mowil ze moze nie zadzialac wcale...
a i Sikorko,jak kompot nie bedzie agrestowy to musisz dokwasic troszke bardziej cytryna te moczke.......ja mam w planie taki duzy gar ze nie wiem czy mi skladnikow wystarczy,chyba dzis juz wieczorem sobie sparze rodzynki i migdaly
[ Dodano: 2008-12-22, 20:07 ]
a i wiecie co,u nas cieplo jest bardzo jak na grudzien...chodzimy teraz z A. w swetrach a Maya wrocila do kurteczki jesiennej i beretu

ale skoro i tak u nas sniegu nie ma to wole cieplejsza wersje swiat bo te plaszcze i ubieranie mnie denerwuje
Maya mi ostatnio przychodzi powiedziec ze ma kupe,staje przede mna i wola mama mama..i stoi i ja czasem zapominam

z czym ona przyszla i ja do zabawek odganiam...i wlasnie ja przebralam po takiej kupie i lazi w samych legginsach i ma taka mala smieszna dupcie bez pampersa