nie bede z człowiekiem który mnie tak traktuje żeby ciotka dawała pieniadze a on wszystko na samochód a mi zeby złotówka nie została na razie rozłąka na miesiac ale zabrałam juz połowę rzeczy..Agateczka, to na prawdę jest bardzo ważne i jeżeli jest taka okoliczność że musisz tak zrobić to zrób tak i pamiętaj dbaj nie tylko o maleństwo ale i o siebie także
nie bede z człowiekiem który mnie tak traktuje żeby ciotka dawała pieniadze a on wszystko na samochód a mi zeby złotówka nie została na razie rozłąka na miesiac ale zabrałam juz połowę rzeczy..Agateczka, to na prawdę jest bardzo ważne i jeżeli jest taka okoliczność że musisz tak zrobić to zrób tak i pamiętaj dbaj nie tylko o maleństwo ale i o siebie także
spakowałam sporo rzeczy... na miesiac zostajeu rodzicow ale czuje ze zostane na stałe..Agateczka, daj sobie czas na podjęcie decyzji ...wiesz jest takie przysłowie ,że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki ...jeżeli on cię nie szanuje teraz to kiedy to zrobi ,no i dziecko jaki będzie miało przykład.......a na pewno jesteś warta tego by mieć wspaniałego i kochanego mężczyznę przy boku twego serca i ojca dla dziecka nie koniecznie tego biologicznego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość