Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 09:55

Izuś i bardzo dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Na pewno jej tym krzywdy nie zrobisz :ico_sorki:
Może niech zacznie od swojego pokoju :ico_sorki: No bo zawsze od czegoś trzeba zacząć :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2011, 09:56

Także dzień udany :ico_brawa_01:
fajnie tyle dobrych wieści na raz

ja wczoraj znalazłam konika pony którego Maja zgubiła :ico_haha_01: wyrzuciła go pod kioskiem z wózka i jakaś pani go znalazła i do kiosku na wystawe kazała postawić :-D
hehe wiec spoko :ico_haha_01:

w sumie to mi już jest wszytsko jedno gdzie urodze, jak mnie przycisnie to moge rodzić w domu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: byle ktoś przegryzł pępowine :ico_haha_01:
hehe

[ Dodano: 2011-04-06, 09:59 ]
za godzinkę koleżanka podrzuci mi synka swojego bo do lekarza idzie z młodszym na szczepienie :-D i nie chce Kuby tarmosić ze sobą to sie z Mjcia pobawi, zrobie im racuszki jogurtowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 10:04

byle ktoś przegryzł pępowine
A się uśmiałam :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Na pewno się Maja ucieszyła na powrót konika :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A dzieciaczki się wyszaleją :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2011, 10:04

lece ogarnać zabawki Majki bo wyjeła wszystkie chyba :ico_olaboga:
wpadne jezcze :-D

elibell
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 10:09

nauczyć, ma 15 lat nie 7 czy 8 :ico_nienie:
moja siostrzenica ma 7 lat i sama sobie kanapki robi a czasem i mamie nim mama wstanie, ona już niespodziankę zrobiła, jak wychodza tak wychodza ale z chęcią robi coś dla innych

i dokładnie przynajmniej niech zacznie od swojego pokoju i łazienki, bo przecież też z niej korzysta, a w życiu wstydu się naje że nic nie potrafi, niestety faceci kochają kobiety zaradne nie tylko ładne

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2011, 10:32

Niestety mam 2 samce i tak jak Kinga mówisz powiedział żeby obciąć jajka temu agresywnemu, że powinien spokornieć, inny pomysl miał by wkładac ręcel do klatki i trzymać bo przyzwyczai sie do naszego zapachu, ale mam go od ponad 3 miesiecy prawie 4 i teraz mu palma bije od miesiąca. Jak włożę ręke do klatki to sam kikut wyciagne, bo mnie zje :-D

Izuś jest u nas kilka szkół rodzenia, ale nie chce na coiś takiego chodzić zreszta o 16 mi nie pasuje zbytnio, bo mój mąż nie da rady dojechać, a on musi wiedzieć o ciąży więcej niż ja.... jak byłam na pierwszym USG dopochwowym, to tak zawziecie patrzył gdzie lekarz mi to włoży, tak sie przygladał, że gin stwierdził ze jak go to tak fascynuje to może jemu zrobi. Ciekawski, gorszy niż coponiektóre baby. :-D

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 10:32

faceci kochają kobiety zaradne nie tylko ładne
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Chyba, że znajdzie sobie jelenia co wszystko za nią zrobi :ico_puknij:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2011, 10:38

Chyba, że znajdzie sobie jelenia co wszystko za nią zrobi
ja generalnie malo znam młodych osób, ktore potrafią gotwać, prasować czy chociażby pościel wykrochmalić. patrzę chociażby na siostrę mojego M. ma 17 lat i zero 2 lewe ręce i lenistwo ostatniego stadium :ico_sorki:

Idę sobie grysik ugotować, cos mnie dzis on pociąga :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2011, 10:44

ogarnełam zabawki i kuchnię :ico_oczko: już mam ciasto na racuchy zrobione nawet :ico_oczko:
szybko mi sie udało :-D
Maja jeździ swoim wózkiem po przedpokoju :ico_haha_01: zaraz bede musiała pozamaitać piasek z kół :ico_haha_01:

izabelllla123, pytałam bo w szkołach rodzenia sa położne do opłacenia do porodu, albo zapytaj w szpitalu w którym chcesz rodzić... moze jest tam ktoś taki... niestety nie masz znajomych które niedawno tam rodziły :ico_noniewiem: a w szkole rodzenia można poznać kobiety które lada chwila bedą rodzic itp, możesz przecież chodzić sama a zajecia nie są codziennie, masz jeszcze czas, zapytaj też gina co myśli, moze ci coś podpowie albo poleci jakas swoja znajomą

dla mnie wazne było zeby Przemek był przy mnie, wszystko mi było jedno co za położna odbierze mój poród :ico_oczko: ważne ze miałam u boku mojego męża który nad wszystkim czuwał, wiedział co sie dzieje ze mna i z dzieckiem, widział jak przychodzi na świat nasza mała córeńka :ico_brawa_01:

rodziłam w szpitalu daleko od domu, bo nie było wiadomo do końca jak przejde poród, byłam pod opieką kardiologa podczas porodu dostawałam leki na obniżenie tętna, ale poród odbył sie bez komplikacji ze strony serducha :-D wiec teraz mogę rodzić gdzie chcę :ico_haha_01: choć nasz szpital nie bierze sobie na głowe trudnych przypadków, no i cięzarnych z cukrzycą też nie przyjmują do porodu :ico_noniewiem: więc w sumie wsyztsko sie wyjaśni samo, mam nadzieje :ico_oczko:

[ Dodano: 2011-04-06, 10:49 ]
Chyba, że znajdzie sobie jelenia co wszystko za nią zrobi :ico_puknij:
dobrze by było :ico_haha_01:
gorzej jak trafi na takiego co ją potłucze jak obiadu pod nos nie postawi :ico_olaboga:
ech... no nic, mam nadzieje ze moja metoda zadziała
powiem jej że musi sobie zapracowac na wyjscia z domu
do tej pory to było tak ze zjadła lub nie obiad i leciała na plac
wczoraj to samo

a u babci okna miała umyć, bo babcia ją prosiła
dziś jak przyjdzie i sie walnie na łózko to do babci ja wyślę
a jak nie pójdzie tona plac nie wyjdzie :ico_nienie:

ona nie jest zła, bo sie dobrze uczy, choc czasem i tego sie jej nie chce
chodzi do szkoły, nie wagaruje, ma dobry kontakt z Mają :ico_brawa_01:
ale leń straszny :ico_olaboga:
okropny leń :/ i jeszcze te jej fochy :ico_zly:
ech... nastolatka :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2011, 10:50

mój maczo niestety będzie siedział na korytarzu, jak będę rodziła....z racji że jak widzi jak ktoś wrzeszcy z bólu, czy krew, albo jakies rany robi sie blady i mdleje :-D hehe na domiar złego boi sie igieł więc na 100% leżałby jak dlugi na sali a pytanie brzmi kto podniesie 120 kg z ziemi :-D :-D :-D :-D dlatego chce miec swoja opłacona połozna

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”