monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku

28 lis 2007, 16:08

anetka i sylwia gratuluje dziewczynek
ja mam wizyte w poniedzialek wieczorem to sie w koncu okaze kogo nosze pod serduszkiem,ale wydaj mi sie ze tez jednak to dziewczynka i z sexikiem tez by sie zgadzalo,bo jakos srednio mam ochote,a czytalam ze podobno w ciazy kobiety maja wieksza ochote,a u mnie calkowicie odwrotnie przed ciaza mialam nie porownywalna ochote z tym co jest teraz,no i troszke brzuszek mi przeszkadza w igraszkach :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

28 lis 2007, 16:16

Z tym seksikiem to faktycznie tak jest z jednej strony brzuszek przeszkadza a z drugiej jest taka obawa że może coś sie złego stanie. Wy też tak macie?

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2007, 16:32

Sylwia.O., ja wlasnie tak mam ze sie boje bo gdzies wyczytalam ze seks powoduje skurcze wiec dlatego sie boje

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2007, 17:00

Wutam wszystkie marcóweczki :ico_ciezarowka:
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Najbardziej dumny to chodzi teraz mój małżonek hihi Monika83 zameldowałam się bo się bałam :ico_szoking: hihihi
A i chciałam wam powiedzieć, że od pewnego czasu jak się już położę do łózia to zaczyna mnie swędzieć brzuch i plecy. Czy wy tez tak macie? Czy może źle wypłukało mi posciel? :ico_duzepranko: a może po prostu skóra się rozciąga i swędzi?
A co do seksiku do ja mam ochotę ale jakos tak nie wygodnie mi z tym brzucholkiem i to powoduje, ze troche spuścilismy z tonu, że tak powiem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2007, 17:43

zirafka, mnie w sobote strasznie sweział brzuch wiec pewnie to skóra sie rozciaga

Awatar użytkownika
Madi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

28 lis 2007, 17:53

Cześć laseczki :ico_ciezarowka:
Aleście się rozpisały :-) Z tą ochotą to chyba nie jest tak do końca związane z płcią. Ja już drugi raz "noszę" chłopca, a za pierwszym razem byłam nakręcona cały czas, a teraz to niekoniecznie. Może dlatego, że się martwie o Tymka, no i trochę dlatego że się czuję "kuliście" :ico_oczko: i to troszkę niewygodne.
Gratuluje córeczek i synusiów :ico_brawa_01: Ale chyba chłopców więcej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2007, 18:00

asiab czyli tak jak myślałam :ico_haha_01: no i ostatnio nie mogę coś usnąć i tak wiercę się na tym łóżku pół nocy a nad ranem bym spała a tu do pracy trzeba wstać :059:
A wiecie co? Niewiem czy wchodzicie sobie na portal www.nasza-klasa.pl jest super bo mozna odnaleść ludzi z podstawówki i powspominać różne smieszne rzeczy ze szkolnych lat. Wczoraj własnie odnalazłam koleżanke, z którą straciłam kontakt zaraz po podstawówce a była to moja najlepsza kumpela z ławki. :ico_haha_01: Siebie też możemy tam odnaleść... Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2007, 18:06

zirafka, ja wchodzilam na ta stronke ale nikogo z mojej szkoly nie znalazlam

monika83

28 lis 2007, 18:24

hej a ja znalazlam moje dwie kolezanki z klasy z liceum,z jedna nawet dobrze sie trzymalam i tez mieszka teraz w angli,ale dosc daleko ode mnie

[ Dodano: 2007-11-28, 17:47 ]
a teraz znalazlam kolezanke z grupy ze studiow i tez jest w angli

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

28 lis 2007, 18:55

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!
ZIRAFKA GORĄCO GRATULUJĘ SYNKA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: .
JA IDĘ NA USG 13 GRUDNIA Z MĘŻEM WIĘC JAK SIĘ NIE OBRÓCI PUPĄ TO MOŻE WKOŃCU ZOBACZYMY KTO TAK MNIE KOPIE :-D .
A CO DO PRZYTULANIA TO JA RACZEJ NIE MAM ZBYTNIEJ OCHOTY ALE CHYBA DLATEGO ŻE SIĘ BOJĘ O DZIDZIĘ.

DZISIAJ PRZYSZŁO MI PISMO Z PRACY BO JESTEM OD 5 TC NA ZWOLNIENIU. DZIEWCZYNY ILE TO ZAŁATWIANIA Z TYM MASAKRA. MUSIAŁAM LECIEĆ Z TYMI PAPIERAMI DO ZUSU. TAM BABKA DAŁA MI DRUK KTÓRY WYPEŁNIA LEKARZ PROWADZĄCY CIĄŻĘ POTEM MUSIAŁAM LECIEĆ SZYBKO DO GINA ŻEBY MI TEN ŚWISTEK WYPEŁNIŁ BO TA Z ZUSU MNIE NASTRASZYŁA ŻE PÓŁ ROKU MIJA MI W STYCZNIU ALE TRZEBA ODJĄĆ JAKIEŚ 8 TYG. BO TYLE ONI MAJĄ CZASU NA ROZPATRZENIE TEGO :ico_szoking: . A POWIEDZIAŁA MI ŻE JUŻ NIBY TYDZIEŃ ZA PÓŹNO :ico_szoking: :ico_szoking: A POTEM ZROBIĆ KSERO PAPIERÓW I Z POWROTEM OD LEKARZA DO ZUSU...MÓWIĘ WAM KOSZMAR!
ALE MAM JUŻ TO Z GŁOWY.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”