my tez mielismy kiedys kota ale one sa wedlug mnie glupie i nieposluchane, poza tym opowiadalam wam historie kota sasiadow ktory uwielbia nas tu odwiedzac nawet w nocy

teraz to sie boje nawet szerzej okno otworzyc w kuchni zeby mi tu nie wlazl
ja to wisienka tobie wspolczuje bardzo, juz sie nie moge doczekac na szczegoly :)
Amelka marudna jak nie wiem

na dole takjakby przy lewej dwojce robi sie takie biale taki chyba babel, bo ja to czuje ze to na te zeby, dzis zjadla przed 8, potem miala kolo11 zazwyczaj wtedy je a ona zjadla tylko 40 ml i plakala, wiec ja uspilam i juz lula ale wlasnie jak zaczela plakac to zauwazylam tlyko to tak po wewnetrznej stronie dziasla :)
yvone ja daje malej mleko rano kolo 8, potem kolo11 mleko, potem sloiczek, potem mleko po jkais3-4 godzinach i wtedy ma drzemke i po drzemce mleko lub sloiczek, ale ja daje tlyko po jednym sloiczku a te warzywne to maja bardzo malo kalorii wiec ja nie wiem czy ona sie tym najada czy tlyko traktuje to jako przekaske

, ale teraz zaczelam jej dawac od dwoch dni rano zamiast sloiczka daje jej kaszke ta angielska np.brzoskwiniowa na gesto, tak jej smakowala, a potem sloiczek po mleku i wieczorem owocki lub deserek, no tak chaotycznie pisze ale to roznie bywa i chyba zaczne gotowac, w piatek mam wyplate wiec jedziemy na duze zakupy i kupie troche dobrych warzyw i miesko i sprobuje jej ugotowac zupke
u mnie juz krzeseleczko przesadzone i siostra kupi chrzesnicy to co wam pokazywalam i nam wysle wiec ja juz sie nie moge doczekac
[ Dodano: 2008-02-23, 12:50 ]
aha nie daje jej wiecej jak jeden sloiczek za jednym razem bo Amelka to waga ciezsza

boje sie ze jej porozpycham brzuch, ale z drugiej strony z czasem sloiczek czy zupka domowej roboty, powinna robic za porzadny posilek a nie za przekaske po ktorej zaraz jej daje mleko no nie ?
ale wykorzystalam chwilke i juz podszykowalam sobie obiad, trzeba tlyko wstawic piec, dzis u nas makaron zapiekany z sosem neapolitanskim i serem i parowkami, takie tam wynalazki moje, i suroweczka z kapuchy pekinskiej.
aha mialam cos napisac o krupniku wiem ze to popularne dla dzieci ale ja krupniku jako takiego nie lubie a poza tym nie spotkalam tutaj jeszcze kaszy, kaszy manny tez nie ma, wiec bede robic jej jarzynowke z piersia z kurczaczka na poczatek :)
[ Dodano: 2008-02-23, 12:52 ]
aha i jeszcze jedno, dzis jak jej zakladalam te spiochy ze zdjecia, ma dwie pary i sa super ale dzis ledwo jej naciaglam, chyba juz ostatni raz a ona sie tak denerwowala bo nie moglam tak latwo nog wyprostowac

ale dzis robie pranko i spichy ida do torby w oczekiwaniu na drugiego dzidziusia