Witajcie
Idę dziś do pracy na drugą zmianę,to sobie siedzę troszku w internecie,domek ogarnęłam,więc chwilka relaksu z Wami mi się należy
MONIKAB fr, hihi,masz rację co do tych baloników,bo faktycznie
w krótkiej spódnicy ni wygląda za apetycznie
A co do filmiku,to chętnie bym Ci pokazała,ale zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić.
babe_boom, strasznie drogo
Jak już pisałam ja dałam za usg 150 zł + 10 zł płytka.Z tym,że to było długo 2d(dopochwowo) a ze 3 minutki 4d głowicą przez brzuch.Nie wiem jak będzie następne usg wyglądało,czy też najpierw 2d,a potem dopiero 4d?nie mam pojęcia,ale dopochwowo już raczej nie będzie.W każdym razie przeżycie i pamiatka super,tyle,że te wszystkie mierzenie dzidzi odbywa sie na 2d,bo jest wiarygodniejsze.W każdym razie zapraszam do Wawki do dr.Zająca,super lekarz ze świetnym podejściem do pacjentów
A co do brzuszka,to wydaje mi sie mniejszy niż w pierwszej ciąży w tym czasie.Chociaż może się mylę,bo to było ponad 6 lat temu.Ale już bym bardzo chciała mieć duży
[ Dodano: 2007-11-16, 10:53 ]MONIKAB fr, ja też miałam rozstępy na brzuszku i piersiach,ale mi po jakimś czasie zbielały i prawie ich nie widać.Tylko jak sie opalę to wychodzą,bo za nic nie chcą się opalić.A na rozstępy używam kremiku Perfecta mama Dax Cosmetics.Ładnie pachnie i fajnie się rozsmarowywuje,ale na efekt trzeba bedzie poczekać,bo mój brzusio jest jeszcze malutki.