szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 lis 2007, 20:04

Ja poproszę o legendę do pierwszego zdjęcia :)

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

15 lis 2007, 20:10

super foty fajny brzusio :)
ja z Mają w ciąży chodziłam tylko w dresach i spódniczkach tak się najlepiej czułam teraz chcę kupić jakieś eleganckie ciążowe
w ogóle z dnia na dzień okropnie urósł mi brzuch w ogóle nie było widać że jestem w ciąży a teraz mam taki brzucholek jakbym pod koniec 5 miesiąca była :ico_szoking:

szczako, jak Ty masz na imię?
Dziewczyny napiszcie do K@tki aby Was wpisała na 1 stronę

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 lis 2007, 22:13

babe_boom, mam na imię Dagmara :)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2007, 23:02

Cześć,to znowu ja.Nie mogłam siedzieć na tt,bo miałam gości.A co do pierwszej fotki,to jest w 4d tylko rozmazane,bo nie umiałam chyba ustawić ostrości.Tam jest buźka dzidzi,nosek i oczka,a ta ciemna plamka na główce to ciemiączko.A najfajniej jak się dzidzia rusza na filmiku.Bo przez większośc badania spała,dopiero na końcu się obudziła.
A jeśli chodzi o fotki to ja jestem d....a wołowa,nie umiem sie tym posługiwać i tyle.Ale mam nadzieję,że coś tam widać.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

15 lis 2007, 23:15

znalazłam USG 4D w katowicachrazem z płytka kosztuje ponad 300zł

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

16 lis 2007, 10:54

szczako pisze:MONIKAB fr, dzięki. Ale pójdę się w jakiejś obejrzeć :ico_oczko:

oczywiscie, przymierzaj... :-) moze ja tylko jak do tej pory widzialam "nieapetycznie" wygladajace dziewczyny z brzuszkami w spodniczkach :ico_noniewiem: :ico_oczko: a na tobie bedzie ladnie wygladac

a co do dlugosci, to chyba faktycznie te nieco dluzsze sa zgrabniejsze...
w tych krotszych z duzymi brzuszkami to bysmy wygladaly jak nadmuchane baloniki :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-11-16, 10:02 ]
Zulcia twoja dzidzia jest przepiekna, az mi motylki sie w brzuchu pojawily... :-) i cieplej na serduchu... :-) bardzo bym chciala zobaczyc jeszcze ten filmik :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-11-16, 10:08 ]
babe_boom :ico_brawa_01: gratuluje brzuszka :ico_brawa_01: moj raczej rosnie jednakowo... przy czym juz teraz jest strasznie duzy... :ico_noniewiem: kolezanki przepowiadaja mi 5 kilogramowego" maluszka" to niestety standardzik w naszej rodzinie (od strony meza)

a jak kochane, smarujecie sie jakimis specyfikami od rozstepow???
ja nic nie uzywam... z wiktorkiem jak bylam w ciazy to wydalam majatek na rozne kremy... ia i tak popekalam OKROPNIE... :ico_noniewiem: teraz juz sobie tym nie zawracam glowy... wiecej rozstepow jak mam napewno sie miec nie da ( piersi i brzuch)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2007, 11:40

Witajcie :ico_haha_02:
Idę dziś do pracy na drugą zmianę,to sobie siedzę troszku w internecie,domek ogarnęłam,więc chwilka relaksu z Wami mi się należy :-D
MONIKAB fr, hihi,masz rację co do tych baloników,bo faktycznie :ico_ciezarowka: w krótkiej spódnicy ni wygląda za apetycznie :ico_oczko: A co do filmiku,to chętnie bym Ci pokazała,ale zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić.
babe_boom, strasznie drogo :ico_szoking: Jak już pisałam ja dałam za usg 150 zł + 10 zł płytka.Z tym,że to było długo 2d(dopochwowo) a ze 3 minutki 4d głowicą przez brzuch.Nie wiem jak będzie następne usg wyglądało,czy też najpierw 2d,a potem dopiero 4d?nie mam pojęcia,ale dopochwowo już raczej nie będzie.W każdym razie przeżycie i pamiatka super,tyle,że te wszystkie mierzenie dzidzi odbywa sie na 2d,bo jest wiarygodniejsze.W każdym razie zapraszam do Wawki do dr.Zająca,super lekarz ze świetnym podejściem do pacjentów :-D
A co do brzuszka,to wydaje mi sie mniejszy niż w pierwszej ciąży w tym czasie.Chociaż może się mylę,bo to było ponad 6 lat temu.Ale już bym bardzo chciała mieć duży :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-11-16, 10:53 ]
MONIKAB fr, ja też miałam rozstępy na brzuszku i piersiach,ale mi po jakimś czasie zbielały i prawie ich nie widać.Tylko jak sie opalę to wychodzą,bo za nic nie chcą się opalić.A na rozstępy używam kremiku Perfecta mama Dax Cosmetics.Ładnie pachnie i fajnie się rozsmarowywuje,ale na efekt trzeba bedzie poczekać,bo mój brzusio jest jeszcze malutki.

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

16 lis 2007, 12:17

ja na rozstępy nic nie używam bo jak byłam z Mają w ciąży to używałam a rozstępów zrobiło mi się całe multum a co do wielkości brzucha to miałam tak ogromny że przepowiadali mi trojaczki a Maja była taka maleńska 2900 i 53cm ale się przewodniłam na początku i tak już zostało. TEraz już tyle nie pije. Uciekam dziewczyny będe dopero w poniedziałek bo jade zaraz na Uczelnie Buziaki miłego weekendu

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 lis 2007, 12:28

Jeżeli chodzi o spódniczki, to oczywiście mini mówię nie :). Jakąś taką do kolanka, albo dłuższą sobie przymierzę.

Rozstępów nie ma ani moja mama, ani babcia, więc może mnie też się uda ... stosowałam zwykłą oliwkę dla dzieci, a ostatnio kupiłam w Rossmannie Babydream oliwkę, bo tańsza jest niż zwykła. Ona jest teoretycznie przeciw rozstępom, ale stosuję ją jako nawilżający balsam po kąpieli. I tyle.

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 lis 2007, 12:52

Hej Dziewczynki i ja sie melduje na dzis!!!Wczorajsza wizyte mam juz za soba :ico_haha_01: Faktycznie nie bylo zle widzialam znow moje kochane dzieciatko jak machalo raczkami nozkami i w ogole cudne jest! Wszystko przebiega prawidlowo i dzidzia tez rosnie jak na drozdzach :ico_haha_01: Oto jeje zdjecie:
Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”