Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

20 lis 2007, 16:29

Dominisia pisze:opowiadalam rozne glupotki, a on mi na to "Idz juz spac bo nonono"

o kurde, mnie tez by szczena opadła :ico_szoking:
pewnie miałaś go ochoteObrazek
i wcale sie nie dziwie
no a jeśli chodzi o zakupki to to samo, ja je uwielbiam i jak bym sie juz nastawila ze bede miala ta przyjemnosc to nie ma bata zeby bylo inaczej, wiec napewno bym sie z M poklocila jakby chcial mi pokrzyzowac plany :ico_nienie:

no i co on na to???
dlaczego faceci niekiedy wogole nie myślą :ico_olaboga:
mam nadzieje ze juz jest dobrze i jakos Ci to wynagrodzil :-D

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

20 lis 2007, 16:36

faktycznie dominisia głupia odzywka, ja bym chyba mu odwarknela. My mamy wspolna kase ale to ja trzymam pieniazki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81

20 lis 2007, 16:47

ewasiek pisze:My mamy wspolna kase ale to ja trzymam pieniazki :ico_oczko:

u nad dokładnie tak samo

eSKa
4000 - letni staruszek

20 lis 2007, 17:17

Dominisiu chyba twój mężulek nie pomyślał co mówi, bo do żony w taki sposób :ico_nienie: :ico_nienie: Oj chyba każda by sie wkurzyła na takie hasło :ico_zly: No ale mam nadzieje ze juz sie odzywacie do siebie co?

Jesli chodzi o kase to u nas każdy ma swoje konto a kasa w domu lezy w jednym miejscu i kto potrzebuje to mówi i bierze. I w sumie to dobre rozwiązanie.

O jeju a ja juz wariuje, Olek taki marudny bo od rana prawie nie spał i teraz płacze bo sie chce nosić a ja juz nie mam siły.

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

20 lis 2007, 18:00

eska wspolczuje, moj misio woli wozek niz bujanie na raczkach i dzieki za to :ico_sorki:

Awatar użytkownika
eve81

20 lis 2007, 18:26

eSKa pisze:chce nosić a ja juz nie mam siły.

cos o tym wiem niestety
ale to noszenie to chyba tez takie nie za dobre dla takich maluszków co nie/??
bo kręgoslup obciazony

a jak nosicie swoje maluchy, przodem czy tylem do siebie??

[ Dodano: 2007-11-20, 17:41 ]
zastanawiam sie czy jutro nie jechac do NFZ wyrobic malemu karte ubezpieczenia zdrowotnego :ico_noniewiem:
a pozniej jeszcze do Bedzina na targ kupic mamie kurtke, bo kupila bialą a chce jeszcze czarną :ico_oczko:

no ale Szymcia bym musiala wziasc ze soba bo M ma jutro dniowke..hmmm no sama nie wiem co mam zrobic

nudzi mi sie juz siedzenie w domu po calych dniach :ico_olaboga:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

20 lis 2007, 18:42

ja nosze czasami do siebie, ale wiecej tylem bo misio wiecej obserwuje

Awatar użytkownika
eve81

20 lis 2007, 19:50

ale tu cicho :ico_szoking:

a gdzie sie podziewa Mama_Zuzi?????????????

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2007, 21:14

Hej,
Dopiero teraz mam chwilke. I ochote ;-) Od rana bylam na zakupach w Centrum z kolezanka i Nelka. MAlutka grzeczna byla, po 11.00 obudzila sie to podgrzewalam mleko w Mcdonaldzie :-) a potem grzecznie lezala i patrzyla. A potem znow spala. Takze dopiero ok. 16.00 na dobre sie obudzila. Potem obie podrzemalysmy z godzinke. Kupilam dzis malutkiej czapeczke na zime, w sumie to dwie jedna ciensza polarkowa w serduszka, taka spodziutka a druga gruba, styl na ruska, z rozowego sztruksu i futerka. Wyglada kurde jak Gustlik :-D

No i wpadlam do Sephory (tzn tu sie nazywa Kicks ale to identyko Sephora) i tak mi sie podobaly perfumy....ale wstydze sie normalnie powiedziec czyje... hehe bo mnie wysmiejecie. :-D W kazdym razie chyba powiem mezulcowi aby mi na imieninki kupil :-) Bo ja mu kupilam gatki Calvin Kleina i czapke na zime. :-)

potem napisze wiecej bo teraz jem frytki :-)

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 lis 2007, 22:54

Zdąrzyłam jeszcze wpaść na momencik... Marcelina strasznie daje mi w kość od jakiś trzech dni ale jak narazie sobie radzę :)

Dominisia Oj ja też bm sie wkurzyła za taki tekst powiem wiecej ja to bym sie nieźle wkurwi... :ico_zly: :ico_zly: :-D Masz racje, kłótnie o kase sa najgorsze ja osobiście nie lubie rozmawiać o pieniądzach a już napewno sie o nie kłócić bo to nic dobrego :ico_nienie: . Ale mam nadzieje że mężulek sie zrehabilitował i jakos Ci wynagrodzi ten kiepski dzień :) Trzymam kciuki żeby tak było :)

ewasiek jak miło znów Cię widziec na TT zastanawiałam się gdzie się podziewasz... czytałam że zwiedziłaś wiedeń :ico_brawa_01: Zapewne widzieliscie dużo ciekawych miejsc, jak wrażenia?? mni eosobiście Wiedeń bardzo sę podoba, ale ciągle sie zastanawiam czy tam się przenieść.

eSKa Czy jestem dzielna...? Hmmm z pewnością na swój sposób tak, musze być silna i sie nie załamywać kiedy zostaje sama bo w końcu marcelinka mni epotrzebuje i choć czasem sie rozklejam to nie trwa to długo :) Ja jak sobie przypomnę to rozstanie ostatnie to łzy same mi sie cisna bo mam przed oczyma minke Małej jak sie zmarszyła i buzia w podkówke... zbieg okolicznosci jej poprostu cos sie śniło nie dobrego i kiedy M ja całował ona sie rozpłakała ale z takim żalem w głosiku.

Wiecie, podjęłam dzis trudna decyzje otórz do tej pory zawsze po kąpaniu było karmienie cycem a potem lulanie na kolankach i raczkach... od dziś KONIEC!! uczę Małą zasypiać w łóżeczu, a mam tu to nowe z wibrującym materacykiem i jest rewelacyjne... materazyk wisi jna takich zaczepach więc mozna nim bujać a na dodatek to łózeczko ma płozy jak kołyska... staram się być nieugieta jak płacze tylko ja kołysze dzis zajęło mi to godzinę le w końcu zasneła... dobrze ze jestem u mamy to mi łatwiej bo jak bym była sama to bym ja na rączkach nadal bujała.. a tak do przyszłego czwartku może się nauczy zasypiać sama w łóżeczku.... :ico_noniewiem: Kurcze czas chyba na mnie bo szczerze mówiąc jak wracam tu do rodziców na Śląsk to jestem strasznie senna poprostu zmiana otoczenia i tu jest inne położenie nad poziomem morza i to jakos działa na mnie negatywnie i non stop chce mi sie spac tak więc zegnam dziś was moje Tiktakóweczki Ależ sie rozpisałam... heheh brat ma fajna klawiaturke i pisze mi sie na niej lepiej niz w domu wiec dlatego słowa same płyną mi przez palce :) <papapa> Lece bo juz zaczynam pisać dziwnie hehe DOBRANOC!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”