A jak bedziesz Ty miala to dawaj

Pati jak chcesz to Ci nospe wysle -nawet jutro ide na oczte zapas mam spory

Ale pospalam - 2 h

Dzisisj dzien leniwca bo wczoraj sie narobilam to dzisiaj odpoczywam zeby skurczy nie bylo

nie trzeba kochana, ale dziekuje, poprosze mamy to mi kupi juz zakupila mi renni na zgage i jutro mam dostacPati jak chcesz to Ci nospe wysle -nawet jutro ide na oczte zapas mam spory
na pewno tak bedziePati85 co do tych bóli ,ja dzis rano też miałam taki ból jak @,wystraszyłam sie kurde,ale mysle ze jest ok,bo tak pobolało i przeszło,więc to chyba normalne,nie pamietam juz jak bylo w pierwszej ciążywystraszylam sie bo jakby sie cos dzialo to przeciez ja tu jeszcze nic dla dzidzi nie mam dopiero przywioze z polski,no wlasnie mam nadzieje ze pojade i wroce bez problemu
no ja dokladnie to samojuz sie dzis zastanawialam co sie z Toba dzieje ze nie zagladasz
ja mam to samo, ja powinnam sie zglosic w marcu do kontroli ale sie boje i nie wiem co robic, na pewno ochrzan dostane, przed ciaza leczylam zeba kanalo, wyszlo, ze zaleczony zab jest martwy i psuje sie od korzenia i mam cyste na korzeniu i mialam sie zglosic w marcu sprawdzic czy ta cysta znieknela, jesli tak to mi zeba zaleczy a jesli nie to usunie, a ja sie panicznie boje dentysty i nie wiem co mam robic, a musi mi najpierw rentgen zrobic a czy to mozna w ciazy robic???? Jejku jaki stres!!!!Ciekawe czy mnie jutro przyjmieno nic zadzwonie rano i sie umowie-ale i tak jestem zla bo to znowu jakis stres-mimo ze znieczulenie i nie boli to ja siedze jak na szpilkach u dentysty zestrachana po uszy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość