ananke, ja widziałm ten angel z plytka na bezdech... w tkmaxx za 40f
a w sklepie po 80F widzialam, wiec sie oplacalo go wziac...
taka piszesz dla maleńkiej, czyżbyś już wiedziała ze to córunia?
wiesz ja tutejsza kartę wydałam już dawno i do tego jeszcze w PL na kartach mam zadłużenie na 7 tyś złteraz też dumamy, jak spłacić tę kartę, ale chyba tym samym systemem - co tydzień choćby po 10f to jakoś się spłaci
no u nas podobnie, ale mój K nie wierzy w usg i mówi ze bedzie córka, a ma być synek... ROksan mówi do niego Jack... i wypożycza ksiązki z biblioteki z przedszkola dla siebie i dla Jacka/Madzia sie bardzo ucieszyła że będzie miała siostrzyczkę (dlatego też wiemy co możemy jużkupic i w jakich kolorach) i nawet wybrała jej juz imię i mówi o niej Maja
to dobry system...tym samym systemem - co tydzień choćby po 10f to jakoś się spłaci
Kochana, u nas też nie jest lekko.... a jak Twój mąż ma minimum to może o WTC złożycie papiery?? my mamy tak i choć dostajemy tylko 45f miesięcznie z WTC to jednak zawsze na jakieś zakupy jest...wiesz ja tutejsza kartę wydałam już dawno i do tego jeszcze w PL na kartach mam zadłużenie na 7 tyś zł
śliczne i bardzo ciepłe imięmój Krzysiek wymyślił Amelkę
jakie? U nas miał być Aleksandera ja mam dla chłopca
jak się jej pytam co zrobi jak siesiostra urodzi to mówi , ze jej nie chce i że trzeba oddać...
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość