Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

13 sie 2008, 22:19

hej dziewczyny.
ja jeszcze nie znam płci ale mysle ze bedzie chlopak.Zobaczymy...
Dzisiaj caly dzien glowa mnie bolala i nadal boli

Awatar użytkownika
tosia
Trzy tysiące lat minęło...

13 sie 2008, 23:21

Jejku ,chwilkę mnie tu nie było a jaki ruch się zrobił :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Witamy Anitko!!!
Aniafs ja też mam problemy z cerą, zresztą nie tylko w ciąży. I też przyznam szczerze że pierwszy raz słyszę o pudrze dla dzieci- ale wypróbuje już jutro. Do kłopotów z cerą dochodzą mi jeszcze paznokcie u rą :ico_olaboga: Obawiam się że to może być grzybica , choć nie wiem skąd. Ta biała część paznokcie (ta która wystaje poza opuszek) tak jakby mi się cofa w płytkę paznokciową. Do tego dwoi sie i troi. Prywatny lekarz przyjmuje dopiero w przyszłą środe, a i tak nie wiem czy wolno będzie mi coś brać w ciąży :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Dziś miałam bardzo zabiegany dzię, bo moje siostry jutro obchodzą swoje 18 urodziny, więc razem z mamą szalałyśmy w kuchni. Jutro rano ciąg dalszy a potem imprezka.

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 sie 2008, 02:23

nowe dane już są na pierwszej stronie-czekamy na imiona no i rzecz jasna na pozostałe grudniówki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sie 2008, 07:43

rocznica byla 2 :-D

byłam u gina - to byla najszybciej wydana stówka (chodzę prywatnie) cała wizyta trwała jakieś 5 minut diagnoza banalda - infekcja trzeba brać proszki - koszt 50 zł :ico_olaboga: nie wyrobię z tą kasą ale najważniejsze żeby było dobrze

Awatar użytkownika
osita

14 sie 2008, 09:57

Nic tak nie dodaje kobiecie uroku, jak gładka, nieskazitelna buzia.
hahhaha, wiesz, moze byc sobie gladka i nieskazitelna, ale przydaloby sie jeszcze zeby byla.. ogladalna chociaz :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_haha_01: ja w ogole o siebie nie dbam, wiec taki kurczak jestem :ico_wstydzioch: a kobieta zadbana to kobieta piekna i nikt sie nie patrzy, czy gdzies tam jakas krostka siedzi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ania1980, gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za miesiac pochwalisz sie nam imieniem, co? Moja kolezanka ze szkoly ma corke Zosie i teraz urodzila jej sie druga - Marysia. Podobaja mi sie takie stare imiona :-)
tosia, w aptece widzialam jakis tak jakby lakier do paznokci na rozne infekcje. mysle, ze powinien byc dobry w ciazy, bo chyba z paznokcia do krwiobiegu sie nie dostanie???
no i gratulacje dla "doroslych" juz dzis siostrzyczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kasia1983, cale szczescie, ze nic powaznego :ico_sorki: tak swoja droga, niezle sie kolega ceni :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-08-14, 10:01 ]
nowe dane już są na pierwszej stronie
no, ja tez uaktualniam :-D
[center]Obrazek

Anitka_0202 - 3 grudnia
Obrazek
Obrazek

Nikuśka 6 grudnia
Obrazek

Osita - 6 grudnia
Obrazek
Obrazek

Ania1980 - 6 grudnia
Obrazek
Obrazek

Kasiulek247 - 13 grudnia
Obrazek

Pontoniczek - 13 grudnia
Obrazek

Kasia1983 - 17 grudnia
Obrazek

Caro - 20 grudnia
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Evik.kp - 20 grudnia
Obrazek

Tosia - 21 grudnia
Obrazek
Obrazek

Aniafs - 24 grudnia
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Andzia_1978 - 29 grudnia
Obrazek

Magda83 - 29 grudnia
Obrazek

Siasia - 30 grudnia
Obrazek
[/center]

tak swoja droga, nikusia watek zalozyla i ... zniknela. ciekawe tez co u pontoniczka... mam nadzieje, ze dobrze ....

Awatar użytkownika
tosia

14 sie 2008, 10:52

No i Evik dawno się nie pokazywała. A swoją drogą zaróżowniło nam się ładnie na naszej liście:) Osita - dzięki za życzenia dla moich sióstr :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
osita

14 sie 2008, 10:55

tosia, no, na 4 chlopakow 2 dziewczyny - bedzie bojka w przyszlosci :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

14 sie 2008, 14:03

Witam!
Ja jak zwykle wczoraj nie moglam zasnac...
Dzis obudzilam sie z bolaca glowa-fuj.Dzisiaj bylam po zakupy no i wzielam sie za sprzatanie :ico_haha_01:
Chcialabym pokazac Wam moj brzusio ale jestem głupolek i nie umiem go dodac:(,no a juz troche urósł:).Głowa nadal boli...

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 sie 2008, 14:41

a to ja dzisiaj :ico_haha_01: jutro polowinki :ico_brawa_01:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sie 2008, 19:40

Sandrusia, piękny masz brzuszek :ico_brawa_01: i radosnych połowinek życzę.
Tosia napisał/a:
z mamą szalałyśmy w kuchni. Jutro rano ciąg dalszy a potem imprezka.
Oj, ja też dzisiaj zaszalałam w kuchni i nie tylko, szalałam i z odkurzaczem i z mopem. Padam z nóg :ico_chory:
Sto lat dla siostrzyczek!!!
Tosia, dziwne to co piszesz o swoich paznokciach, może powinnaś zapytać w aptece póki co. Na własną rękę nic nie stosuj. Przez płytke też jednak coś może przeniknac do krwiobiegu, bo ta najnizsza część płytki, najbliżej skóry to tzw.macierz, ona jest ukrwiona i unerwiona. Więc, sama nie wiem :ico_noniewiem: ...lepiej zapytać chociażby farmaceutę.
Osita, ja też teraz taka "zapyziała" się momentami czuję, są dni kiedy nie mam ochoty na nic, tym bardziej na jakiekolwiek zabiegi upiększajace. Chodzę jak wypłoch po domu... :ico_olaboga:
Kasia1983, dobrze, że u Ciebie to nic poważnego. Fakt, na lekarzy i leki wydaje się majątek, ale wszystko w jakze wielikim celu - zdrowie dzidzi i mamy to priorytet.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”