witam sie z rana,dzis dzien wielkich przygotowan-uwielbiam to

Jagodka,ja mysle ze Jagodce sie poprawi do samej wigili...i jeszcze bedziesz sie cieszyc tym dniem...a z lepkimi raczkami i krwawieniem to nie wiem...moze cos sie naruszylo i tyle...chyba ze @?
Sikorko,witam Cie..ja dzis tez kuchenna baba bede i sie bardzo ciesze

Zborra,sama sie keksem delektujesz?dawaj no po kawalku!!!!i juz sie nie moge doczekac jak po swietach napiszesz ze iskry lecialy

a u nas fajnie,A. dzis byl na ostatniej nocce...chyba bo wiecie co?zaproponowali mu posadke tego znajomego co kradl

[ Dodano: 2008-12-23, 10:05 ]
Doris,no to widzisz...moze nie stoisz nad garami ale w innych dziedzinach tez sie super wyrabiasz!!!i zakupy udane!!!no juz niedlugo mysle zobaczymy na fociachstroj Kini!
Gosia,ciesze sie ze jednak jedziecie,pewnie juz w trasie czy na walizkach wiec czasu nie masz...ale ja mysle ze klimacik zrobi swoje i Hubiemu sie polepszy!czesto tak jest wlasnie...a czasem zdrowy jedziesz i w innym klimacie chorujesz...wiec bedzie dobrze!
a i jeszcze A. dostal wlasnie te zakazane kosmetyki w paczce swiatecznej w pracy

[ Dodano: 2008-12-23, 11:05 ]
aaaaha....dla dziewczyn co robia moczketo taka podpowiedz ze te pierniki namoczone mozna wrzucic do blendera lub innego rozdrabniacza i zmiksowac z ta woda-bedzie szybciej nizprzeciskac je przez sitko