Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 gru 2008, 01:43

A ja jak zwykle na końcu!!!!

zborra, bardzo miło było Cię usłyszeć i myślę, że nasze moczki, to moczki z prawdziwego zdażenia :ico_oczko: w końcu moczyłaś piernik, nie!!! :-D Pyszne są to najważniejsze.

jagodka24, no faktycznie, śniadanie głupi pomysł, święta są od byczenia się, a nie odrazu rano wstawać i lecieć w gości, obiad no to jeszcze. I zdrówka życzę.

Juli, spoko, spoko, uśmiech na twarz i luz w kierownicy, Święta to czas relaksu!!!

GLIZDUNIA, jak będę jadła moczkę, to będe myśleć o Tobie :-D

No i już nie wiem co więcej. Szalejcie jutro, szalejcie, a wieczorkiem już będziemy odpoczywać, będzie uśmiech, spokój, chwila zadumy i pełnia szczęścia.

Ja dziś też tempo miałam niezłe w tej kuchni. Na jutro tylko sałatka do krojenia u mamy, zupa śledziowa i jeszcze może zrobię taką sałatkę z żółtego sera i ananasa, taka szybka. I siebie trochę do ładu doprowadze. Mamm nadzieję, że zdążę jeszcze wpaść tu do Was z zyczeniami.

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

24 gru 2008, 02:32

hihi Sikorko to ja jednak na końcu zazwyczaj tzn. zazwyczaj jak już uda mi się wpaść :ico_oczko:

ja zalatana do granic ... właśnie wyciągnęłam makowce z piekarnika :ico_puknij: taaaaaa
wczoraj pierniczki piekłam i choinkę ubieraliśmy a w weekend było sprzątanie i zakupy i skracanie spodni ...

jutro (a raczej dziś o przyzwoitej porze) nie wiem czy dam radę więc :

ZDROWIA, CIERPLIWOŚCI DO MAJOWYCH DZIECIACZKÓW :-D I ICH TATUSIÓW, RADOSNYCH CHWIL POD CHOINKĄ (TO MAMY RACZEJ ZAPEWNIONE PRZEZ NASZE CUDNE DZIECIĘTA) NO I POMYŚLNOŚCI NA CAŁY NOWY ROK :-)
I OBYŚCIE TU BYŁY JUŻ ZAWSZE BO OKAZUJE SIĘ ŻE WAS BARDZO POTRZEBUJĘ
DZIĘKUJĘ WAM ZA TO :ico_sorki:

całujemy razem z Igusią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 02:54

hehe, jeszcze ja!!!!!!!!!!
wymoczona, poprasowane mam, potem pedicure przy "nigdy w życiu", ech, jaki ten Żmijewski tam cudny!!!!!!!!!! no a potem do wanny, golenie, peelingi i cuda wianki......

Sikorko no głosik to Ty masz...iście anielski! chyba sobie Cię nagram...ciekawe jak brzmi on przy rzucaniu gromów na np Sikora :-D
Doris to co, może fajnej bluzki na tych zakupach? i powodzenia!
Anza no nam tu też Ciebie brakuje i tęsknimi i czekamy...
Jagódka no my się d...nie chciało zwlekać na czyjeś wymysły śniadaniowe... :ico_nienie: u nas świąteczne śniadania są późne, bo lubimy spokojnie dospać......

ja też przy moczce pomyślę o Darii...i o Was wszystkich...
o ile zaraz nie jebnę głową w stolik i nie stracę przytomności na zawsze...ze zmęczenia :ico_haha_01:

ciekawe gdzie nasze gwiazdy, których tu dziś nie było...no buziaki moje kochane!!!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 11:26

kochane moje dziewczynki
ja zaraz lece lepic pierogi bo tesciowa sie wypieła i kupila
wczoraj je próbowałam i myslałam ze sie pożygam
a ze mam zamrożony farsz to chcialam jej dac ale w koncu wyszło na to ze ja musze lepic
ale to co przynajmniej bedą moje :ico_brawa_01:

mała spala super az do 8,30 wiec nici z wczesnego wstania :)
ale mam to gfdzies zdąże ze wszystkim
wczoraj jeszcze zaciągnełam M do reservatu :-D i zakupilam z przeceny fajową bluzeczke na wigilie!!!!! mam nadzieje ze bedzie mi pasowac do spódnicy bo jeszcze nie przymieżałam

mama zaraz przybędzie i będziemy gotowac barszczyk
mocze juz grzyby na łazanki

i chyba trzeba bedzie isc do tesiowej z życzeniami :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-12-24, 10:29 ]
zborra, wiesz ona chce zebysmy wszyscy razem jedli bo narobila zarcia pewno dla całego pułku wojska wiec boi sie ze nie zjedzą
a ja mam to w d... bo mam swoje jedzonki

aha wczoraj zrobilam tez galaretki z mięskiem i kurkami zobaczymy czy dobre

i troszke mam wyrzuty ze tej moczki nie zrobilam :ico_placzek: skoro mowicie ze takie dobre?
nawet przepisu nie mam

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 gru 2008, 13:01

halo halo,ja tylko z zyczeniami..

zycze Wam milosci,czulosci...zdrowia......spokoju....i lepszego Nowego Roku niz ten byl!!!ale najwazniejsze by Wasze osobiste pragnienia sie spelnily....albo chociaz byly bliskie spelnienia!!!buziaki od nas...od Darii,Arka i Mayi.......i niech moczka smakuje :-D ...a kazda moczka jest inna,kazda smaczna....kazda wyjatkowa bo swiateczna!!!

dzis dzien bez kompa i tv...wiec juz uciekam....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 13:02

Jestem i ja - taka zapracowana , że hej :ico_oczko:

Tak więc chciałabym złożyć Wam serdeczne życzenia świąteczne ! Obyście spędziły ten wyjątkowy czas w spokojnej, rodzinnej atmosferze, ciesząc się bliskością ukochanych, nie myśląc o kłopotach. Oby ten magiczny okres świąteczny skłonił nas do refleksji i sprawił, byśmy mogli z zapałem wkroczyć w Nowy Rok ! Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 13:34

hej! no tak...nie mam z kim pogadać?
ja rano spałam jak dziecko...ale Hania łaskawie wstała ok.9, więc uf, uf!
ubrałam już choinkę...a teraz ostatnie odkurzanie, Hania spać, ja spakuję prezent dla J, potem wszystkie prezenty do auta, żarcie też...i będziemy czekać na 16 :-D a potem jedziemy do cioci...

Obrazek

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 gru 2008, 14:21

witam ija z Krakowa :-D z pod krakowa - mały spi , Duzy spi a ja juz przygotowana :-D
nie wiem dziewczynki co ta u was - przeczytam pózniej ale
Wesołych, spokojnych i ciepłych - rodzinnie swiąt i zdrowych!!! Życzę wam aby wszytkie zadry mineły - nie tylko w ten dzień i .. opychania się na całego!!! :-D Dieta po świętach :-D Zyczymy Wam - Gosia, Duży i Hubert - całusy!!
i teraz lece was czytac - a ze mam tu kiepski zasięg ..bedzie długo :-D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 gru 2008, 14:49

Witam!
Ja równiez na szybko,z zyczeniami.. Wrocilismy z zakupami, ugotowalam kompot z suszu.. Zaraz szybki sexik i sałatka jarzynowa hehe :):
Mis spi, Duzy sie prysznicuje.. Wiec składam zyczonka

Kochane Majowczeki!
Po pierwsze -dziekuje, ze mnie tu przyjelyscie.. JEst cudnie, przyjaznie i rodzinnie.. I mam nadzieje tupozostac :-)
Dla was, waszych dzieciaczkow i rodzin - wspaniałych swiat z pieknym aromatem, usmiechami w sercu i na ustach, z łzami szczescia ichwilami wzruszenia... I oby do kolejnych Świąt bylo piękniej, lepiej,pogodniej i ZDROWIEJ!
Usciski i buziaki
Justyna, Krzys Junior i Krzys Senior:):

[ Dodano: 2008-12-24, 14:00 ]
A to nasza pokraczna choinka- niestety-ostatnia w donicy :( No ale... W koncu - to symbol.. Pachnie tak samo.. I ubrana az tak nie straszy ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 21:35

Ło matko jedyna ale się objadłam :ico_olaboga: Uroki świąt :ico_oczko:

Dziś pytałam dyrektorki czy mam szansę na etat ... Powiedziała, że szansa jest :ico_brawa_01: i mam złożyć podanie :ico_sorki: :ico_sorki: Mam nadzieję, że Nowy Rok będzie dla mnie łaskawy :ico_sorki: :ico_sorki: Muszę tylko wyprodukować ładne podanie :ico_oczko:

Wiktor zachwycony autami, które znalazł pod choinką :ico_brawa_01: Tylko my zawiedliśmy bo ... nie kupiliśmy baterii do aparatu i mamy zaledwie kilka fotek :ico_puknij: Trudno, za rok tego tak nie zaniedbamy :ico_nienie: Teraz słodko śpi ... Katar właściwie minął, kaszle sporadycznie więc miejmy nadzieję, że kończymy z chorobami ... w tym roku :ico_oczko:

Oki, czas nadrobić zaległości z mężulkiem :-)

Udanego świętowania i do kliknięcia, pewnie jutro :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”