Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 22:22

dzięki! czyli nie jest ze mną jeszcze tak źle :-D a Hania mi się tak podobała w tej kiecy, że wczoraj też w niej paradowała...

[ Dodano: 2008-12-26, 21:24 ]
http://www.upc.pl/telewizja/
zobacz może to

a z podaniem trzymam kciuki!!!

dobra, Hania padła jak tylko J jej zszedł z oczu
ja lecę się napić, umyć i spać, bo zmęczona jestem jak cholera!!!
"dobjanoć" a w ogóle to Hania się tak rozgadała że szok!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 22:30

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla rozgadanej Hani ! Ja nadal czekam, aż Wiktor zaskoczy ale póki co to ma ubogi zasób słownictwa :ico_noniewiem: Powala mnie tylko tą Jadzią :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-26, 22:01 ]
Nie ma nikogo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 gru 2008, 23:06

Kamila jak to bez neta narazie :ico_szoking: :ico_olaboga: no jak ja to zniose :ico_olaboga: ...no nic,czekam na jakies lepsze wiesci :ico_sorki: i szwagrem sie nie przejmuj..ostatni raz dal popis w domu w ktorym Wy mieszkacie...pozniej juz tylko lepiej bedzie :-)

Zborra,no mi tez sie podobasz w kiecy bialo czarnej :ico_brawa_01: i Hania zreszta tez urocza i te kiteczki :-D i ogromne :ico_brawa_01: za gadanko,pozazdroscic...kiedy Maya tak bedzie...ach...choc pewnie moze to tez byc meczace...mnie czasem juz meczy mama daj daj...dam....i tak pokolei co zna a jak sie nauczy zdaniami to chyba bedzie jeszcze bardziej upierdliwe,choc cieszace zapewnie tez :ico_oczko: :ico_haha_01:

A. poszedl z Maya..niby byla cisza i slysze teraz ze cos tam pogaduje sobie czyli jeszcze nie spi...ja na rano do pracy ide wiec dlugo tu nie zabawie bo cos sie niedosypiam ostatnio....jeszcze jakies foty z wczoraj bym wrzucic chciala...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 23:10

Hihi widzę, że razem ze mną będziecie ubolewały nad brakiem internetu w tamtym mieszkanku :-) :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-26, 22:12 ]
Ja do pracy dopiero w poniedziałek ale za to na 13 do 21 ... We wtorek też, w środę normalnie na 7 :ico_sorki: A w Wigilię pracowałam tylko do 10 ... :ico_oczko: I nawet dzieliłam się opłatkiem z dyrektorką :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-12-26, 22:16 ]
Hehe Wiktor właśnie jedzie gdzieś przez sen bo mówi brrr brrrrr :-D i śpi dalej :-D

[ Dodano: 2008-12-26, 22:26 ]
Ok czas już chyba zwijać żagle ...

Dobranoc.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 gru 2008, 23:40

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 gru 2008, 23:46

Ja tak przelotem, poki Duzy sie prysznicuje. Zaraz uciekam do łozka.
Usypianie Misia zajelo 1,5 h. Niby lezał, ale spiewal sobie cos tam..Bylmega marudny.. Wiec leżakował tyle pokizasnal... Juz 4 nocki spal caluskie, dorana rana,do ok 9.. Wiec oby i ta byla super. Ostatnia 4 mu sie dzis przebiła, wiec troche był marudny..
My juz nastawiamy budzik na 7:30 i wielkie kupowanie.. A na 15lece doroboty.. I dotre tu pewnie kolo 16w niedziele :(

Kamila- Nie przejmuj sie szwagrem. Zacisnij zęby-zaraz bedziecie prawie u siebie i nie bedziesz musiala znosic zadnych rodzinnych niedogodnosci..
A co do zazdrosci - ja wiem.. Ja tez zazdroscilam takich rzeczy. 2 lata oczekiwania, no iteraz sukces.. Mnostwo pozyczek nad głową,ale swoje betony tez cieszą. hehe

Zborra- nono! Mnie tez powalilas ta kreacją. Pełen sex doslownie! Slicznie. Podwyzszona talia - krzyk mody.. Biust wyeksponowany.. nono.Super! I powiem Ci,ze J. tez niczego sobie ;)
A Hania jak zwykle słodka. I zazdroszcze oczywiscie gadania.. My nadal czekamy! Ale kuma Misiek wszystko i rozmawiamy.. na migi:P

Daria- wrzuc kilka fotek jeszcze.. Daj sie napawac piekna Maycia:)

Jagódka- zdrowka! Leczcie sie wszyscy iodpoczywajcie!
I jeszcze raz za wskazowki co dokrzesełka!
Szkoda ze Misia interesuje tylko LAMPKA ;)

Dobranoc. Lece. Duzy juz przylazł imnie ciągnie ;)

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 gru 2008, 23:55

no piękne Wy kobiety!!! :-D :ico_brawa_01:

miałam wstawić jakieś zdjęcia ale nie mam siły... może jutro albo pojdę się wykąpać i jeszcze tu wrócę... :ico_noniewiem:

R w pracy... tzn zdjęcia na ślubie robi no ale jakaś kaska wpadnie :ico_oczko:

na razie buziak
i zdrówka wszystkim chorowitkom - my na razie się jakoś trzymamy :ico_sorki:
odpukać :-D

[ Dodano: 2008-12-26, 23:37 ]
ubieranie choinki :)
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-26, 23:42 ]
u prababci Igi na Wigilii - to ta pierwsza z prawej :) a mój małżonek zarośnięty :ico_olaboga: [nie zdążył do fryzjera taaa]
Obrazek

u dziadka na Wigilii - ach te prezenty (prawdziwa kobietka zachwyca się ciuszkami - chociaż lala czeka obok)
Obrazek

u drugich dziadków w pierwszy dzień świąt - radocha pod choinką po zjedzonym lizaku z czekolady ;)
Obrazek

no i pierwsza jazda na łosiu :D
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-26, 23:48 ]
no i co sama tu jestem ??
wszystkie poszły odsypiać świąteczne zmęczenie?
no to ja też sobie idę

dobranoc

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2008, 11:48

a ja witam sie poświątecznie
u nas nadal katar i nie moge znowu go wyciągnąc
szalenstwo z kuzynkami trwa a ja wrzucam kilka fotek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

a tak moje biedne dziecko zasneło jedząc jablko
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2008, 14:11

Jak miło Was pooglądać, tak świątecznie. zborra laska,że nie wiem i Hania urocza w swojej kiecusi, i Jagódka biedactwo, ale słodkie i Iga uśmiechnięta pięknie i do tatusia podobna, zarośniętego, ale niczego sobie, dobrze mu z oczu patrzy :-D PIĘKNIE!!!

Ja może dziś albo jutro wrzucę coś od siebie, niewiele bo oczywiście aparatu zapomniałam i tylko fotki z telefonu i trochę szwagier robił.
U nas było spokojnie, ciepło i rodzinnie całe święta, na stole królowała oczywiście moczka, ja w wigilie pochłonęłam trzy miseczki. :-D Karol szczęśliwy z prezentów i przejęty całą ceremonią, kolendami, które śpiewaliśmy. Przed rozdaniem prezentów zawsze śpiewamy "Lulaj, że Jezuniu" i mówiłam mu, że po śpiewaniu coś będzie. Rano w pierwszy dzień świąt jak się obudził usłyszał przez ścianę u sąsiadów właśnie tą kolędę i mówi "I cio będzie, i cio będzie" :-D Radość Karola jedgo ciągłe gadanie i uśmiech udzielała się wszystkim więc chyba dlatego te Święta możemy uznać za udane.

Teraz leniuchuje sama w domu, to znaczy Karol jest ale śpi, wieczorkiem przyjdzie siostra i szwagier to zgram zdjęcia. Jutro jeszcze leniwa niedziela, a od poniedziałku szykowanie sylwestra, będę piekła pasztet i chyba bigosiku ugotuję, bo na Święta nie gotowałam i nie wiem co jeszcze.

[ Dodano: 2008-12-27, 13:14 ]
AAAA zapomniałam jeszcze Juli nie pochwaliłam, że slicznie młodo wygląda i że ma super pomysły (motorki) i że ten jej duży, to nie taki wcale duży :ico_oczko: i Krzysio taki kochany chłopczyk i taki elegancki. I życzę wam kochani, żeby wszystko pięknie i tanio się umeblowało i wiele szczęścia w tym nowym mieszkanku!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 gru 2008, 15:41

halo,ja juz po pracy...Maya z A. drzemkuja smacznie a ja sie zajadam resztkami...jem jak dzikus i nic nie przytylam :ico_placzek: marzy mi sie wazyc 50kg i nic z tego...nie idzie mi tycie :ico_zly:

Sikorko,ja czekam na focie Wasze swiateczne :ico_oczko: i fajnie czytac ze moczka smakowala...moja mama zasloikowala 3 litry na sylwestra jeszcze a mi juz tylko miseczka mala zostala ale wszystkim smakowala :-D :ico_brawa_01:

Anz :ico_brawa_01: , :ico_brawa_01: liczne jestescie :ico_brawa_01: i takie delikatne obie...jak z porcelany :-)

nam :-) ie widzi przemeblowanko w salonie ale to przy rozbieraniu choinki i nie wiem czy dzis sie za to zabrac czy jednak poczekamy do za tydzien :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-27, 15:07 ]
Jagodka,pieknie wygladacie...tak odswietnie...kieca Jagody boska...nietypowa i pamietam jak o nia walczylas na allegro :-D :ico_brawa_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”