tak kobietki rozdwajajcie sie bo mi nudno tak samej
nie mam z kim pogadać o nie przespanych nockach hihi
- napisz a ja cie pociesze i opowiem jak to jest z przespanymio nie przespanych nockach hihi
- no albo samo mleko tez mi pomaga,ale po jablku jakos tak na dluzejmi na krótką mete pomaga maślanka na zgage
- o masz chciwusanikomu go nie oddam
przynejmniej jeśli chodzi o sprzątanie
- o ja,tylko uwazaj i pamietaj,ze narzad nie uzywany zanikamam nadzieję, że nie na wieki
- fajny mix na bol zoladkapo mięcie i twixie minęło
u mnie nie dało sie tego przegapić, choć pewnie niektóre kobiety tak mają, bach i rodze U mnie pare dni przed odszedł czop, potem poszły wody i przyszły skurcze. Wiedziałam, ze to nie moze byc nic innego tylko TOJa jak tylko mnie coś zaczyna boleć, kłuć i wogóle to sobie myślę że może to już
No wiem ale co ja mogę, mam Go wziąć na siłę, to o gwałt mnie posądzio ja,tylko uwazaj i pamietaj,ze narzad nie uzywany zanika
A to może trwać nawet kilka dni - dobre, a byłam przekonana że to się zamyka w 12-24 hu mnie nie dało sie tego przegapić, choć pewnie niektóre kobiety tak mają, bach i rodze U mnie pare dni przed odszedł czop, potem poszły wody i przyszły skurcze. Wiedziałam, ze to nie moze byc nic innego tylko TO
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość