Dzien dobry baardzoo
U mnie dzisiaj piekny dzien.. Pogoda taka sobie,rano padalo a teraz ladnie swieci sloneczko i jest stosunkowo cieplo
Moje dzieci sobie spia,chociaz Marcusek juz niedlugo i sie obudzi
A ja sie czuje wypoczeta i wyspana bo wczoraj poszlismy spac wszyscy o 22 00 ok Marcusek juz o 21 00 spal sobie slodko
I dzisiaj taka wyspana obudzilam sie przed budzikiem
Pozatym to bylismy juz do polodnia na ogrodku troszke,Nicolka sobie pojezdzila na swoim traktorku jak to pedalowanie jej super wychodzi.. tylko czasami za szybko pedaliuje i sie denerwuje ze te pedaly jej uciekaja
No ale to i tak dla mnie szok ze tak szybko sie ladnie nauczyla pedalowac..
A Marcusek to moj spokojnusi chlopunio.. jak to tak fajnie jest miec zywe i spokojniejsze dziecko.. przy jednym sie zmecze a przy drugim odpoczywam Pieknie..
A ja tez musze jeszcze kupic Nicolce kurtke na zime i buty na zime,teraz ma kurtke ta swoja zimowa ale z tamtej zimy i jest taka na styk..
A Marcusek ma takie cieple kombinezony wiec nie trzeba kupowac ma 3 kombinezony wiec na zmiane jest
A jak mi sie dzieci obudza i zjedza to pojdziemy na spacerek do piekarza po kolaczyki
U nas tutaj to jest piekarz i cukiernia razem.. A jutro ma moj maz ta wizyte z tym zebem i operacyjnie beda go usuwac.. o rety jak pomysle o tym to dostaje stracha.. a moj maz mowi ze sie nie boi..ale jakos mu tak do konca nie wierze
No niech dalej udaje twardziela.. ci mezczyzni..
Pozatym to super mam humorek i wszystko ok.
Mama_Ania dzieki oj tak Nicolka to uwielbia Marcuska i z wzajemnoscia.. Marcusek tez reaguje na Nicolke,tak jakby sie trzesie i usmiecha od ucha do ucha
Basiu zagladaj do nas czesciej
A gdzie jest Magdalena??
Milego dnia i buziaki papa
[ Dodano: 2008-10-07, 21:11 ]
O rety ?? Jakie tu pustki?? Co jest grane?? Gdzie jestescie!!