no ja niestety nie mam na co sie wymienicDziewczynki, a może ktoś by chciał się wymienić na jakieś ubranka jeśli teraz będzie miał dzieciątko innej płci. Za koszta wysyłki np tylko.

a ja 7mikusia1 twoja corunia ma 11 urodzinki?? To tak jak ja![]()
![]()
![]()

Wizyte mam dopiero pod wieczór. Rano spędziłam pół dnia na mieście. Poszłam jeszcze raz zrobić glukozę. Tym razem 75. Sama to sobie zalecialam. Dziwne wydawało mi się, ze stara gin mi nie kazała tego zrobić. Niestety wyniki będa dopiero jutro, moglam pomysleć o tym wcześniej i na dzisiejszą wizyte juz wyniki zanieść. Ale pojutrze mmam usg 3d t jeszcez się będę z nowym ginem widziala.
[ Dodano: 2009-08-04, 20:31 ]
Byłam dzis u nowego gina. Zbadał mnie (dla mnie nowośc, bo stara mnie wcale nei badala0 zrobł szybkie usg i orzekł, ze wszystko jest ok. Diętę cukrzycową mam stosować żeby ale z zastrzeżeniem, ze ja decyduję ile kcal zjadam i na pewno więcej niż 1500, bo jak się wyraził "przy mojej masie wykończe siię na 1500 kcal". Dzidiza jest duża (nie znam szczegółów, bo na usg 3d jestem umówiona pojutrze, więc wtedy wszystkie pomiary zrobimy), lekarz przewiduje, ze na koniecbędzie 4,00-4,200 kg no ale żeby nie było zbyt różowo to bardzo mu się nie podobał mój pierwszy poród a konkretnie fakt, zę mały się zaklinowal. Na cczwartek mam przyneść wszystkie badania pierwszego suynka i kwity ze szpitala, bo podejrzewa, ze tteraz też mogą być problemy w postaci zbyt szerokich barków. Te barki + duża masa i na dzień dzisiejszy kwalifikuję się do cesarki buuuu mam nadzieję,ze po dokładnych pomiarach lekarz zmieni zdanie.
No i jeszcze jeden problem, choc moze nie tak istotny.Lekarz odradza mi poród w najbliższym spzitalu, a ma nadzieję, ze będę rodzila w szpitalu w któryym on pracuje, a on jest oddalony od nas o 70 km a mmy nie mamy samochodu M nawet słuchać o tym nie chce.