to tylko się cieszyćzapytałam "misiu ty sie tak nie boisz bez niczego"? a on "a czego mam sie bac'?
hejjjjjjjjjjjwitaj kochana!!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze hormonki zbadac muszewylecz się z tego stanu zapalnego i ostro do roboty
o kurcze to masz dylemat..hmm sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji,z jednej strony fajnie bo bedzie dzidzia a z drugiej strony lepsze funduszeja już powoli się zaczynam zastanawiać czy dalej sie starac czy odłożyc to w czasie bo mój Krzysiu cos ostatnio mi o pracy zaczyna przebakiwać nie powiem byłoby nam lżej finansowo, no ale z drugiej strony ja tak bardzo chce dzidziucha!
no właśnie musze to przemyśleć, jutro sobie kupie wyborczą i zobacze co jest ciekawego ale znając życie nic dla siebie nie znajde tzn z moimi kwalifikacjami, których nie mamo kurcze to masz dylemat..hmm sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji,z jednej strony fajnie bo bedzie dzidzia a z drugiej strony lepsze fundusze
kurcze zastanow sie bardzo dokladnie kochana nad tym
to tak jak ja niby finanse,a tu dzidziuś zawsze jest jakiś dylemat czemu nic nie jest takie prostez drugiej strony ja tak bardzo chce dzidziucha!
faceci to duze dziecimąż kupił ostatnio klocki lego dla małego a sam się nimi bawi jak dziecko
nie odwidzi mu sięnie ciesze sie na zapas bo jeszcze mu sie odwidzi
ja też jakoś nic nie mogę znaleźć odpowiedniegotzn z moimi kwalifikacjami, których nie mam
a no tak bo ty jestes z pod Wrocławia? dobrze pamietam?jutro sobie kupie wyborczą i zobacze co jest ciekawego
hehe trzymam za słowonie odwidzi mu się
a po jakiej szkole jestes?nie znajde tzn z moimi kwalifikacjami, których nie mam
aniu dokładnie!niby finanse,a tu dzidziuś zawsze jest jakiś dylemat czemu nic nie jest takie proste
najgorsze jest to że moje doświadczenie jest prawie żadne a pracodawca głównie na to patrzya też jakoś nic nie mogę znaleźć odpowiedniego
nie, ja jestem z wielkopolski.Mieszkam mniej wiecej między poznaniem a bydgoszcząa no tak bo ty jestes z pod Wrocławia? dobrze pamietam?
skończyłam ochrone środowiska (inż) na Uniwersytecie technologiczno-przyrodniczym w bydgoszczya po jakiej szkole jestes?
a ja w styczniu jadę do bydgoszczy do koleżanki z forum to już postanowione na 100 %.Mieszkam mniej wiecej między poznaniem a bydgoszczą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość