Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 19:32

Sandrusia, o dziekuje ze pokazalas:D ja wlasnie znalazlam co ma 5280 obrotow na minute i napewno zamowie tylko po porodzie i po tym calym pologu mysle ze skora sie zregeneruje no nie?:)

ananke no to bedzie zajecie:) ja mam swoja prawie na codzien

[ Dodano: 2008-11-19, 18:34 ]
no wlansie widzialam identyczny pas na allegro:) 160 zł

ale chyba skusze sie na ten http://allegro.pl/item480838596_pas_tie ... ulitu.html

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 19:42

Ja tam wolę normalne ćwiczenia

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 19:53

gaga22, ja nie powiedzialam ze nie bede cwiczyc;p ja to tylko na poprawienie jakosci skory kupiuje:) bo ja mam okropna przez pierwsze odchudzanie normalnie taka ze az mozna ciagnac

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 lis 2008, 20:14

milutka204, Jezuuu, ten co ma ponad 5000 obrotow to jakis kretyn mogl tylko wymyslic :ico_szoking: nie daj sie skusic, bo sobie wiecej krzywdy zrobisz niz pozytku. Ja przy swoich 2000 myslalam, ze zwariuje na poczatku i obnizalam moc do nizszej. Pamietaj, ze on "odchudza" ROZBIJAJAC tluszcz, czyli dziala jak mlotek na slonine! Liczy sie bardziej czestotliwosc stosowania niz moc dzialania. Jak dotrzemy do lutego to wysle Ci przepis mojego meza jak schudnac bez szkody dla organizmu. (prowadzi jeden z najlepszych klubow sportowych w tym regionie Japonii i zajmuje sie odchudzaniem zawodnikow - profesjonalistow przed zawodami). Z tym tylko, ze trzeba miec straszne samozapracie. Ja wysiadlam psychicznie po 14 dniach takiego treningu z wynikiem -10 kg. No a teraz nalezy sobie dogadzac gdy jeszcze mozna :-D co ja skwapliwie czynie, podjadajac na przyklad 8 nalesnikow a dzemem, jak to zrobilam przed chwilka :-D

[ Dodano: 2008-11-19, 19:18 ]
...no bez tego to sie nie da schudnac, chocby nie wiadomo jak sie chcialo :ico_zly: Pas tylko wspomaga odchudzanie i rozwala pomaranczowa skorke wychodowana na tylku i udach :ico_wstydzioch:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 lis 2008, 20:29

hej

ja mam nadzieje że dojde do siebie po tym porodzie tak jak z olą - dieta karmiącej mamy plus cały ten harmider przy dziecku + spacery 2 godzinne codzienne i spadło. kremowałam skórke tylko balsamami na celulit żeby skórka jakoś doszła do siebie.

sandrusia - fajnie masz - osobisty trener odchudzania w domku :ico_oczko:

ananke super że ok wszystko :ico_brawa_01: i nie zaniedbuj nas jak mam przyleci :-)

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 lis 2008, 20:33

sandrusia - fajnie masz - osobisty trener odchudzania w domku
a znasz powiedzenie, ze "szewc bez butow chodzi"? Ja to mojemu mezowi robie tylko antyreklame :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 20:35

hej hej :-)

my już po obiadku :-) pożarte wszystkie placki :-)
noo, takie są najlepsze... ja nie mam zaufania do tych pasów... moja koleżanka popaliła sobie mięśnie czyms takim... wolę brzuszki robić i inne tradycyjne ćwiczenia, a dadzą (systematycznie robione oczywiście) o wiele lepszy rezultat, bo będą działały na wiele mięśni a nie na jeden czy dwa...
dieta karmiącej mamy plus cały ten harmider przy dziecku + spacery 2 godzinne codzienne i spadło. kremowałam skórke tylko balsamami na celulit żeby skórka jakoś doszła do siebie.
o właśnie - to jest dobry sposób :-)
i nie zaniedbuj nas jak mam przyleci :-)
noo, na pewno będę mniej, ale leci juz w niedzielę rano, także na długo Was nie opuszczę :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 20:40

hej dziewczynki..leze sobie w szpitalu pod kroplówka, dostałam tez jakis zastrzyk na podtrzymanie..szyjka jest skrocona ale na szczescie nie ma rozwarcia..mam tu internet wiec was poczytałam bo własnie mi maz laptopa przyniósł :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 lis 2008, 20:52

Marcia77, super, ze sie odezwalas :-D jednak polskie szpitale maja jedna dobra strone - mozna miec wlaczony internet (u mnie byl zakaz :ico_placzek: ). Co dostajesz przez kroplowke? Wazne, ze nie ma rozwarcia - czyli trzymaja Cie tam w sumie zapobiegawczo :ico_haha_01:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 lis 2008, 20:54

mam tu internet wiec was poczytałam bo własnie mi maz laptopa przyniósł
jak fajnie że jesteś :ico_sorki: leż spokojnie, odpoczywaj, będzie dobrze. mi sie szyjka w 8 m-cu z olą skróciła i 2 tyg kazała mi gin leżeć w łóżku plackiem żeby do 9 m-ca dotrwać. a potem przenosiłam...

u mnie lepiej, mąż ludzkim głosem już gada :ico_oczko:
mała zaraz do wanny, ja robie sobie kanapeczki i na wspólnej obejrze. spotkanie z promotorką b miłe, powiedziała że na bank sie do konca grudnia obronie :-)

sandrusia dobrze to powiedzenie "szewc bez butów chodzi" znam. teorie z psychologii mam w małym palcu, ale we własnym życiu stosowanie??? różnie to wychodzi :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”