Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 08:42

witam z raana na herbatce i przy kanapce:)

ananke, kurcze dziwne ja jeszcze nie wiem jak taki skurcz wyglada!! ty lepiej sie oszczedzaj... bo kto wie!!!!!! oby nic nie bylo!!! bo za wczesnie

Marcia77, ale ci dobrze lezysz w szpitali i kompa ma normalnie:) ale nie ma to jak w domu...najwazniejsze by mala sie jeszcze nie pchala

A jja dzis zamierzam posprzatam lazienki kuchnie i pokoje... wiec mam co robic tylko strasznie mi sie nie chce :ico_zly:

Nadie
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

20 lis 2008, 09:23

Witam!
Sporo mnie nie było. Nie miałam dostępu do internetu, a tak poza tym to zwiałam ze szpitala byłam przerażona tym co widziałam i nie mogłam tam zostać.
Widziałam 2 martwe płody, i na sali rodzącą kobiete w 27 tyg ciąży :ico_szoking: porodówka była zajęta więc lekarze postanowili że będzie rodzić na sali,przy mnie. Wyobrażacie sobie? Zanim lekarze do niej przyszli ze sprzętem to ja ubrałam się poszłam do dyzurki zabrałam dokumenty i wyszłam. lekarka była obużona moim zachowaniem, miałam wyrzuty sumienia, ale teściowa mnie pociesza ze skoro tak stanowczo podjęłam tę decyzję to jest ona słuszna. Mój Andrzej nawet niechciał słuchać o tym co zobaczyłam, powiedział tylko że zrobi wszystko żebym nie musiała tam wracać. I ja też się staram mocno ściskać nogi i wytrzymać chociaż do 35 tyg wtedy już będę mogła rodzić w innym szpitalu, chociaż mam nadzieję że urodzę w terminie.

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2008, 09:30

Witam z rana. Dziś udało mi się zasnąć ja chłop poszedł do pracy i dopiero się obudziłam. Mam pożyczonego laptopa z Vistą i już mam ochotę wywalić to cholerstwo przez okno :ico_zly: . Po mojego dziś kurier przyjeżdża do reklamacji.

ananke mam nadzieję, że Ci przeszło i jesteś w domu :ico_sorki: :ico_sorki:

Nadie też bym wyszła z takiego szpitala.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 09:37

hej hej :-)

jestem, jestem :ico_sorki: ale Kobietki, przeżyłam szok... skurcze zeszły mi do kilku co 7 minut i chyba ósmy albo dziewiąty po 7 minutach był ostatni... ufff, po 20 minutach jak nic się nie działo, to poszłam pod szybki prysznic i do spania...

Nadie, Kochana wcale Ci się nie dziwię... podjęłaś słuszną decyzję i niczym się nie martw.... najważniejsza jesteś Ty i Twoja dzidzia i staraj się leżeć w domku...

ja dzis obłęd w ciapki, także najpierw zaraz budzę syna i wyprawiam do szkoły na 9.00, a w między czasie mojego,m zestresowanego po wczorajszym) Chłopa na ważną rozmowę na 9.30 :-) także jak juz ich powyrzucam z domu to zajrzę... i wtedy też będę trzymała kciuki za pogodę nad Dolnym Śląskiem, żeby samolot z mamusia wystartować punktualnie i bez problemów :-)

a u Was jakie plany?

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2008, 09:42

i wtedy też będę trzymała kciuki za pogodę nad Dolnym Śląskiem, żeby samolot z mamusia wystartować punktualnie i bez problemów :-)
niestety pada, ale to przy samej granicy. We Wrocławiu może jest lepiej.

No dobrze,m że Ci przeszło, ale jeszcze takich skurczy nie miałam. W ogóle mam rzadko i pojedyncze.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 09:44

niestety pada, ale to przy samej granicy. We Wrocławiu może jest lepiej.
noo, oby nie wiało, bo jakieś orkany zapowiadali i nad Niemcami też... noo i u mnie oczywiście też pogoda barowa, łeb na dworze urywa...

[ Dodano: 2008-11-20, 08:45 ]
No dobrze,m że Ci przeszło, ale jeszcze takich skurczy nie miałam. W ogóle mam rzadko i pojedyncze.
gaga, ja sama w szok wpadłam :ico_szoking: też właśnie miewałam skurcze, ale jeden, dwa na dzień (nie wiem, co w nocy moja macica wyprawia, ale jakos spokojnie jest, bo przesypiam)..

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2008, 09:45

a u Was jakie plany?
ja czekam na kuriera, który przyjedzie po laptopa, więc z domu się nie mogę ruszyć, zresztą pogoda do d.... Obiad mam wczoraj, więc chyba dzionek przed kompem.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 09:46

więc chyba dzionek przed kompem.
noo, to tak tradycyjnie :-D ja to już chyba inaczej dni nie spędzam :-) ale to juz ostatnie dni, kiedy człowiek nie wie, jaką kategorię aukcji z nudów oglądać :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2008, 09:48

noo, oby nie wiało, bo jakieś orkany zapowiadali i nad Niemcami też... noo i u mnie oczywiście też pogoda barowa, łeb na dworze urywa...
niestety u mnie to samo

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 09:48

hej dziewczynki ja juz po sniadanku iczekam na wizyte..ciekawe czy cos mi dzis powiedza..?pobudke miałysmy o 4.30 na mierzenie tempertury..poxniej o 7 cisnienie..no coz co sie nie robi dla niuni..ze mna lezy dziewczynka kt wczoraj miała łyżeczkowanie..budulce płod sie przestał rozwijac..a duga lezy od smaego początku bo ma jakiego krwiaka..tak ze przy nich to ja jestem szczesciara..

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”