Potwierdzam w 100%. Mam to serum chociaż dużo mnie kosztowało jego kupno ( zastanawiałam się czy kupować czy nie bo jednak nie jest to taki tani kosmetyk). Jednak nie załuję ponieważ jak na razie jest to pierwszy specyfik, który był w stanie coś zdziałać u mnie z cellulitemZ mojej strony mogę polecić serum vialise, czyni cuda. Po miesiącu nie widziałam cellulitu na moich udach. Nakłada się codziennie, rano i wieczorem. Serum łączy w sobie naturalne składniki, dlatego jest skuteczny i bezpieczny. Jestem mega zadowolona, że kupiłam to serum, bo w końcu pomarańczowa skórka odeszła w zapomnienie. Tutaj http://styleer.pl/cellulit-moze-przesta ... i-vialise/ jest więcej informacji o serum vialise.
Heh Jasne,że latwo tak pisac. Tyle,że sama pije wode i ćwiczę ale to nie pomaga :P Crazycat po jakim czasie od Vialise widziałaś poprawę? Bo sama sobie wreszcie kupilam to serum, wcieram. Ogolnie pierwsze wrażenie pozytywne i zastanawiam się tylko kiedy zacznie ogólnie działać....Najlepsze jest picie wody i ćwiczenia lepsze niż wszystkie kosmetyki
No na pewno nie po pierszym czy pod drugim użyciu. Na dzialanie kosmetyków trzeba trochę poczekać chociaż ja po Vialise widziałam pierwsze efekty już po pierwszych użyciach ( piszę tutaj o nawilżeniu skóry oraz o jej ujędrnieniu). Tak więc również spodobało mi się od samego początku.Heh Jasne,że latwo tak pisac. Tyle,że sama pije wode i ćwiczę ale to nie pomaga :P Crazycat po jakim czasie od Vialise widziałaś poprawę? Bo sama sobie wreszcie kupilam to serum, wcieram. Ogolnie pierwsze wrażenie pozytywne i zastanawiam się tylko kiedy zacznie ogólnie działać....Najlepsze jest picie wody i ćwiczenia lepsze niż wszystkie kosmetyki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość