To moje zdanie ;)
Mam słabe serce. Poza tym no właśnie wąska jestem i biodra też nie mam za szerokie.
Poza tym boje sie bólu :P.
I jestem gotowa za to zapłacić :).
To oczywiste ze każdy boi się nieznanego. Może w Twoim przypadku urodziła byś piorunem. Nikt tego nie wie i Ty też nie wiesz. Ja jestem drobniutką osobą. Przed pierwszym dzieckiem ważylam niecałe 50 kg a urodzilam w 3 godz (nawet niecałe 3 godzinki) a sam poród trwal może 5 minut a może i mniejJa właśnie wole cc niż naturlany - chociąz nie rodziłam ale nie wyobrażam sobie naturalnie urodzić - gdyż nie mam predyspozycji ku temu.
a tez za pierwszym razem się balam i myślałam że będzie strasznie i będe rodziła ze 20 godzinSylwia.O. porod ekspresowy kazda by tak chciala
Ja tez się bałam jak diabli. Ale szczerze mówiąc nie bałam się skurczów tylko porodu do momentu kliedy od już którejś osoby uslyszałam że sam poród nie boli (prawda) że bolą tylko skurcze. Także troszke odwagi i napewno będzie dobrzeSylwia.O.
No może tak, tylko ja starszna panikara ;).
święta prawda ja i za drugim razem też sie balam. Wiem też że nie należy tak strasznie sceptycznie podchodzic do porodow naturalnych bo i cesarki maja swoje wadyKażda się tak czuję nawet chyba te dziewczyny które rodzą kolejny raz....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość