ja mam niecny plan upiec wszystkim pierniczki w prezencie i porobic mydelka takie swiateczneędziemy piekły świąteczne pierniki, chyba się skusze na ten piekny zapach w domu,
oj kochana nawet nie wiesz ile mi pomogl ten program. Nie bede nigdy taka jak anthea turner ale w porownaniu do tego syfiarstwa i chomikowania jakie praktykowalam kiedys to duzo sie nauczylam. No! Przede wszystkim wyleczylam sie z chomikowania i odkrylam ze zasem prace domowe moga sprawiac przyjemnosc. Mysle ze ten program trzeba ogladac z przymruzeniem oka. Fajne rady, ale sprzatac jak ona to bym nie moglaKtoś tu się nauglądała Perfekcyjnej Pani Domu...
Nikt nikomu nie kaze tego robic.Żadna normalna kobieta nie jest w stanie zrobić tego co ona.
ja juz wiem, ale nie do konca mi wychodzi - chyba mnusi byc dosc sztywna koszulka bo wyszlo mi kiedys na takiej nowej prosto ze sklepu.nigdy nie mogę się dopatrzeć jak to się robi.
Oczywiscie ze mozna ale czasem sa potrzebne bodzce, mozna rzucic palenie tylko z odrobina silnej woli albo z gumami, mozna przestac pic samemu, albo z AA.Chomikowanie to rzecz, której można się pozbyć bez takich programów, trochę silnej woli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości