elibell
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 12:48

ja właśnie wyprasowałam wszystko nawet większość z tego co wyschła już dziś:):):) a za chwilę zabieram się za obieranie i tarcie jabłek:)

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 12:59

A co będziesz robiła z jabłek???
Ja właśnie ćwikłę zrobiłam :ico_oczko: aż dwa słoiczki mi wyszły :ico_szoking:
Ale my lubimy więc zaraz jej nie będzie ja już wcinam kanapkę :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 13:18

chciałam ryż zapiekany z jabłkami zrobić ale zakręcona jakaś jestem i pomyliłam słoiczek cynamonu ze słoiczkiem chilii i jabłka poszły do kosza, dobrze, że zaczaiłam jak tylko zmieszałam a nie jak już bym zapiekła, a tak filety z kuraka odmrażam i zrobię z curry i ryzem, by ryżu nie marnowac, hehehehe, jeju nieźle zakręcona jestem

a czy wy też czujecie się ogłupiałe, ja 2 ciąże przechodzę i w tej i w tamtej miałam jakieś zaniki rozsądnego myślenia serio, nie wiem jak to wyjaśnić, ale bywa że nie mog,e się wypowiedzieć, albo tworze jakieś dziwne słowa (chyba własny ciążowy slogan)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2011, 13:18

My juz po obiedzie, u nas dzisiaj były placki ziemniaczane z gulaszem, śmietaną i serem oraz salata ze śmietaną. Na potem mam tarte jabłka z marchewką.... :-) Ide się kąpać i powoli zbieram sie do gina :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2011, 14:24

hej dziewczyny, był u mnie Kubuś ale zatęsknił za mamusią i poszliśmy na spacer zeby zapomniał smutasek ze mama poszła :ico_oczko:

obiadek zjedliśmy, Maja śpi a jak wstanie to idziemy na plac zabaw

posprzątałam już mieszkanko i teraz siedze z babcią
krew mnie zalewa, bo babcia już sobie okna umyła :ico_olaboga: powiedziała ze sie prosić nie bedzie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 14:56

U mnie dziś mięsko gulaszowe z kaszą gryczaną i jakąś sałateczkę z jogurtem zrobię.
A młodej placuszki zaraz usmażę z dżemikiem truskawkowym :ico_oczko:

Elibell no ja właśnie jakaś taka zakręcona jestem i z Elizką miałam to samo.
Chcę coś powiedzieć i zapominam słów a mój się wścieka, że wysłowić się jak człowiek
nie umiem i musi się połowy domyślać :ico_oczko: :ico_noniewiem:
Dobrze, że nie podałaś takiego chili jabłka :-D

Izabela to czekamy na relacje co u maluszka :ico_brawa_01:

Izuś no to szkoda, że babcia nie konsekwentna :ico_noniewiem:

My na ogródku siedzimy est taki upał, że szok :ico_szoking:
Cycki to już mam mokre :ico_noniewiem:

A zapomniałam wcześniej napisać, że mój dostał jeszcze wczoraj od dzidzi gratisa
w postaci muskania po ręku, oczywiście głupek zaraz zasnął i troche mi było smutno
że tak bez ekscytacji do tego podszedł :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2011, 15:01

Kinga_łódź, ależ smaki robisz :ico_haha_01:
a ja dziś za sprawą jednej takiej Izy z forum (wiecie jakiego) kupiłam maślanke mrągowską :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
i chyba zrobie sobie ziemniaczki i jajko sadzone na drugie danie, bo kapuśniak już zjadłam :ico_haha_01:

[ Dodano: 2011-04-06, 15:02 ]
że tak bez ekscytacji do tego podszedł :ico_noniewiem:
hehe znam to, Przemek raz sie cieszył jak głupi ze coś tam a czasem tak sobie :/ hehe

[ Dodano: 2011-04-06, 15:07 ]
w ogóle to nie wiem czy wam pisałam, ale byłam pare dni temu z Mają na placu zabaw, spotkałam koleżankę z córką, i sie okazało ze zapomniała wziać picia dla córki a ta w płącz bo Maja pije :ico_olaboga: no i dałam sie jej napić z bidonu od Majki :ico_noniewiem:
z tym zę ja od Majki sie też napiłam i wiecie co?
rano jak sie obudziłam to miałam całą wargę spuchniętą aż pod nos i wyszła mi mega ogromna opryszczka :ico_szoking: teraz jest na etapie slimaczenia :/ fuj a boli jak nie wiem :ico_olaboga: juz nigdy w zyciu sie po kimś nie napije :ico_nienie: nawet po takim 2-letnim dziecku mi wywala wargi :ico_szoking: masakra
po domownikach jak przez pomyłke cos łykne to nigdy tak nie mam :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2011-04-06, 15:09 ]
elibell, ja też zakręcona chodze, a czasem czuje sie jak zombi :/
robie cos bez sensu, ostatnio kawe chowam do lodówki a mleko stawiam na półke :ico_puknij: niedawno robiłam skwarki z boczku parzonego i zamiast na patelnie to wrzuciłam do wody na kluski śląskie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2011-04-06, 15:21 ]
ech, wiem ze mam świra na punkcie ich mebli ale właśnie zauważyłam ze maja też serię dla chłopców :ico_szoking: http://allegro.pl/045b-kultowy-regal-pi ... 53156.html
aaaaaaaaaaaa :ico_szoking:
postanowione więc
dla Majki Wrózkowa kraina a jakby sie trafił chłopczyk drugi to będzie miał mebelki z tej serii :ico_brawa_01:
świruje :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2011, 17:57

witam...

posprzątane,obiadek zrobiony teraz wcinam jabłuszko :ico_haha_01: oj mam apetyt na owocki i to bardzo :ico_sorki: wczoraj Julka była na urodzinach u koleżanki na takim placu z kulkami i była baaardzo zadowolona, ubawiona i najedzona słodyczami :ico_noniewiem: ja jutro do ginka ale trochę się boje bo od 3 tygodnie mam bóle głowy,nie cały czas ale co kilka dni ale dość mocne a dziś w pracy to aż wymiotowałam z bólu :ico_noniewiem: z Julką miałam dość wysokie ciśnienie i byłam przez to na 2 tygodnie w szpitalu i na koniec jadłam relanium :ico_olaboga:
rano jak sie obudziłam to miałam całą wargę spuchniętą aż pod nos i wyszła mi mega ogromna opryszczka
współczuję bo nie raz miałam ale to głównie od przemęczenia i zimna :ico_noniewiem:
Ide się kąpać i powoli zbieram sie do gina
czekamy za relacją z wizyty :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

06 kwie 2011, 19:13

Izuś żebym ja tak miała gdzie maślankę dostać :ico_sorki: ale brak PL sklepu w
pobliżu :ico_olaboga:
I jeszcze z ziemniaczkami i jajkiem sadzonym mniam :ico_sorki:
A ta opryszczka to szok :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Kup sobie plasterki compeed :ico_sorki: ja przy nich nawet nie mam fazy strupka
i po 3 dniach po opryszczce :ico_sorki:
A wychodzi zazwyczaj jak jakiś wirusik atakuje np. katar.
Fajny ten komplecik taki typowy dziecięcy :ico_brawa_01:

Kwiatunio no to miejmy nadzieję, że ból głowy to nie coś poważniejszego :ico_sorki:

Ja jeszcze odkurzyłam i podłogi umyłam i zmykam na kanapę :ico_sorki:
Wpadnę później zobaczyć co u Izabeli :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2011, 19:32

Witam wieczorową porą :-)

Zuzia całe popołudnie składała z M. szafkę, stukała młotkiem, wtykała wkręty :-D Strasznie lubi takie prace majsterkowe.
A szafka leżała już jakiś czas, bo kupiliśmy dla dzidzi, to taka wąska szafka, zmieści się w kątku na korytarzu i kolorystycznie pasuje nam do szaf. I zresztą do całego mieszkania, bo mamy meble z systemu modułowego.
A ja sobie pooglądałam wózki na allegro i taki wózio mi wpadł w oko, chociaż zupełnie nie znam tej marki. Oglądajcie szybko :ico_haha_01:
http://allegro.pl/leviroo-due-spacerowk ... 46653.html
Czarny mi się podoba.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”