a na koniec lekarz strzelił mi komplementa...
ze zgrabnie wyglądam... you look healthly... jak zmierzył mi zwrokiem brzuszek...
hehe
no to jak wóciłam zajarana po wizycie to opowiadam mojemu K
a on zszokowany że kobiecie w ciąży ktoś komplemenciki prawi...
tak, ja wtedy też byłam zdziwiona, ale mi tłumaczyła, że wyniki krwi i moczu wychodzą prawdziwsze przy normalnym trybie życia, a nie na czczo, tylko czasami trzeba na głodniaka powtórzyć badanieJa przeżyłam podobną konsternację jak mi położna powiedziała że do badań krwi nie muszę być na czczo
aż tyle Aniu... przecież to wózki można pomylic i kiedyś przyjechac do domku z dzieckiem sąsiadów...w każdym razie tutaj graco nie skrzypią, a przynajmniej te 7 modeli, które dziś obsłuchałam
dziś to chyba jakieś szczepienia były w tej przychodniaż tyle Aniu... przecież to wózki można pomylic i kiedyś przyjechac do domku z dzieckiem sąsiadów...![]()
nieee, noo, to poproś kogośa no fotki nie wstawiam, bo nikt mi ich nie robi...
bardzo, bardzomotywujesz sie do pielgrzymek w strone Perth??
a na koniec lekarz strzelił mi komplementa...
ze zgrabnie wyglądam... you look healthly... jak zmierzył mi zwrokiem brzuszek...
przy okazji "obsłuchałam" kilka wózków graco, bo dreptałam do przychodni dwa razy - i na szczęście żaden nie skrzypiał
mi też ulżyło, bo kurna już 4 miesiące temu wpadł mi ten model w oko - a skrzypienia czy trzeszczenia bym nie zniosła, bo nerwicy bym dostała.... także jak się coś niespodziewanego na koncie nie wydarzyło, to po obiedzie siadamy z Krzyśkiem i zamawiamyTo dobrze, może wkońcu popracowali nad tymi wózkami
On pracował w tym sklepie z 3 lata temu...
gadaj tu zaraz gdzie ty sie szwędasz i pod jakim pseudo...Kobietki, jestem też na szkockim forum,
czy to będize ostatni zakup??? WOW...także jak się coś niespodziewanego na koncie nie wydarzyło, to po obiedzie siadamy z Krzyśkiem i zamawiamyi w poniedziałek powinien już być
ja na nowaszkocja.netgadaj tu zaraz gdzie ty sie szwędasz i pod jakim pseudo...![]()
![]()
![]()
noo, prawie, prawie, jeszcze wanienka, a na resztę dostaniemy kasę od mojej mamy i jej przyjaciela, czyli na tę nianię elektroniczną i leżaczek-bujaczek...czy to będize ostatni zakup??? WOW...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość