na pewno da się żyć, ale Kinga za parówki nie przepada, do wedliny ma dlugie zeby, makaron zje tylko w zupie, sosy do makaronow są be... wiec ciezko bedzie dogodzic temu mojhej niejadkowi...a co bedzie jadla?no to co Maya,parowki,kanapki...wedlinke,pomidorki,ogorki.....jajeczniczki,makarony z sosami na obiad ,zupy i inne takie...bez nabialu da sie zyc
Daria ja to bym chyba wyprowadziła się z takiego domu. wierze w takie rzeczy i sie ich boje
Juli do lekarza z małym
Agata bylas juz sie skontrolowac???
jagodka24, no ona tą wysypke dopstrala po duzej ilosci mleka, a jak chcialam by jej przeszla to moja siostra dała plame... coz zycie...
Karolina pytałaś czy Kinia będzie spała w tym dużym łóżku co na zdjęciu - taki jest plan. a co z tego wyniknie zobaczymy. lozeczko na razie jest w gdansku, a ja nie wyobram sobie by zabrac jeden pakunek wiecej jutro... na początku bedzie ciezko - ale to norma. w planach mamy kupic jej takie dzieciece lozeczko, a teraz bedzie sie rozkoszowac wielgachnym łożem

[ Dodano: 2008-12-30, 12:12 ]
Kinga walczy z zasnieciem.
moj tata zadal mi dzisiaj pytanie dlaczego siedze przy jego kompie, ja mu na to ze moj komp jest w warszawie, to mi odpowiedzial, ze kafejka internetowa kosztuje

[ Dodano: 2008-12-30, 12:20 ]
nie udalo mi sie wylicytowac tej sukienki. zapomnialam o koncu aukcji... http://allegro.pl/item511763293_sukienk ... _next.html