Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2008, 14:56

Moj Gnomek dalej buszuje.. Wiec sprzatanie zawieszone. Zesral sie w lozeczku i dalej sie bawi :):
Wymysla zabawy.Mamy taka ksiazeczke " Puchatkowe zabawy dla Maluchów" i przynosi ja, otwiera na jakiejs stronie.. I bawimy sie tak,jak jest w wierszyku i na obrazku.Fajna sprawa.

Jeszcze apropo wystroju-znalazlam swietne "stikersy" na scianydla dzieci. Chcialam na jedna sciane tapete, ale te naklejkipodobaja mi sie bardziej ichyba je kupie.ale doradzcie mi,jaki wzor wybrac? Mi sie podoba drzewo z miarka i zwierzaczkami ( nr 42 i 43) i kosmici, ufoludki ( 53 i 54). Smieszne takie :):
Wszystkie mi sie podobaja... nie wiem cowybrac. Niektore sa cholernie drogie, ale te akurat sa kolo100zł wiec nie ma tragedii..
Przepraszam, ze tak mecze z tym mieszkaniem.. Ale zawsze fajnie posluchac opinii..

Glizdunia- Czyli Maycia kuma wszystko, jak najbardziej! Zaraz zalapie ibedzie siusiala na nocnik :-)

A codo sexu.. To ja mam b.duze potrzeby. Czasami raz dziennie mi mało. Duzy raz ma tak jak ja, raz mniej woli.. Ale raczej dogadujemy sie.
Wczoraj mielismy sexik w planach. Ale pod wieczor, potym calym wariackim dniu.. padlismy na ryjki. Przytulalismysie w lozeczku,poglaskalismy po glowkachi poszlismy lulu. Obydwoje nie dalismy rady :):

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 gru 2008, 15:06

Juli,spoko..ja lubie wystawiac opinie ze tak powiem wiec zapodaj linka i powiem Ci co mysle :-D
no a Maya...no coz..trudny orzech bo kumata to ona jest bardzo...ale tez bardzo uparta...i jak sobie cos umysli to ni koniem nie zaciagniesz :ico_noniewiem: i niby juz nocnik lubi...i posiedzi ale zrobic nie :ico_nienie: ....i ladnie powie co tam robic trzeba...i misia chetnie wysadzi :ico_haha_01: ostatnio jak byla bez pampera to zaciskala nozki i kazala sobie zalozyc :ico_noniewiem: chyba boi sie zrobic gdzies indziej :ico_noniewiem: jak sie boje ze bedzie miala jak A. chrzesniak-sikal do 4 lat w pampera bo bal sie gdzies indziej... :ico_noniewiem: wiec chce w niej zakrzewic troche nocnikowania zanim sie uzalezni na dobre od pampera :ico_noniewiem: czekam na sliczne majteczki Nextowe :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2008, 15:11

http://www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/stickers_naklejki

[ Dodano: 2008-12-30, 14:14 ]
Mysle ze ladne majteczki zacheca ją. W koncu dziewczynki musza byc naj[iekniejsze na swiecie! hehe

Wpadł Duzy, dal buziaka, przywiozl 3 siaty pysznychowocow z targu i mleczko Misia, i Aftin na plesniawy.. I pojechal do naszej chatki rozładowywac transport.
Ja sie zaraz ubiore, zrobie jakis obiadek i mam labe.. Bo Mis zasypia. Juz poplakiwal, jeczal, jeszcze te 3 gorne wyłaża.. Wiec kiepski humor był. A teraz chyba juz układa sie do snu, bo cicho...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 gru 2008, 15:38

ja bym sie zastanawiala nad nr 42 a 34 :ico_noniewiem: te z wiekszymi elementami bardziej mi sie podobaja bo nie daja takiego przesytu drobnych elementow :ico_noniewiem: ....ja lubie takie prostsze style...bo jak do pokoiku dojda pudla zabawek to juz bedzie mix niezly a juz sam kolorek sciany jak mowisz piekny bedzie wiec owszem naklejki na jedna sciane i bedzie super! :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 15:48

przeczytałam was ale niestety nie odpisze, bo zaraz na jazdy lece.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2008, 16:00

Juli, mi s ię bardzo podoba nr 42.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 gru 2008, 16:13

ja sie zapatrzylam na te wzory dla doroslych...ale mozna pieknie wnetrze upieknic...tak delikatnie a znaczaco...tylko zdecydowac sie tez byloby ciezko...dobrze ze nie moge sobie poszalec :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 16:25

Hop hop :ico_sorki:

Wróciłam :ico_sorki:

Wasza marno-strawna :ico_haha_01:

Żyjemy, choć zasmarkani.. pokaszlujemy wszyscy, ale się nie dajemy...
Idę oblukać co u WAS i zdjęcia nadrobić i wsio :ico_brawa_01:

Ogólnie jestem szczęśliwa, że już wszystko powoli wróci do normy... bo takie zadymowe Święta... mnie wysysają... wolę CISZĘ ... we czworo niż .... całe to adziabadzia... ale dzieci uchachane... choć naprawdę cierpiące :ico_noniewiem:
A jutro chyba z nieba nam spadł SAMODZIELNY :-D SYLWESTER :ico_haha_01:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2008, 16:31

Własnie zadzwonil Duzy. Jutrwo wyjezdza;(
nonono strzelilwspolnego sylwestra, malowanie i tyyyyle spraw.
Ja zwariuje. Doslownie zwariuje.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2008, 16:34

GLIZDUNIA, i ja spojrzałam tam i się zakochałam. Teraz będę chorować na to pierwsze drzewko :(

[ Dodano: 2008-12-30, 15:35 ]
Juli, to może tak nagle wyjechać z dnia na dzień? Przecież miał bhyć jeszcze tydzień. Przykro mi bardzo

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”