Wymysla zabawy.Mamy taka ksiazeczke " Puchatkowe zabawy dla Maluchów" i przynosi ja, otwiera na jakiejs stronie.. I bawimy sie tak,jak jest w wierszyku i na obrazku.Fajna sprawa.
Jeszcze apropo wystroju-znalazlam swietne "stikersy" na scianydla dzieci. Chcialam na jedna sciane tapete, ale te naklejkipodobaja mi sie bardziej ichyba je kupie.ale doradzcie mi,jaki wzor wybrac? Mi sie podoba drzewo z miarka i zwierzaczkami ( nr 42 i 43) i kosmici, ufoludki ( 53 i 54). Smieszne takie

Wszystkie mi sie podobaja... nie wiem cowybrac. Niektore sa cholernie drogie, ale te akurat sa kolo100zł wiec nie ma tragedii..
Przepraszam, ze tak mecze z tym mieszkaniem.. Ale zawsze fajnie posluchac opinii..
Glizdunia- Czyli Maycia kuma wszystko, jak najbardziej! Zaraz zalapie ibedzie siusiala na nocnik

A codo sexu.. To ja mam b.duze potrzeby. Czasami raz dziennie mi mało. Duzy raz ma tak jak ja, raz mniej woli.. Ale raczej dogadujemy sie.
Wczoraj mielismy sexik w planach. Ale pod wieczor, potym calym wariackim dniu.. padlismy na ryjki. Przytulalismysie w lozeczku,poglaskalismy po glowkachi poszlismy lulu. Obydwoje nie dalismy rady