rybka pochwalę się gondolką jak ją odbierzemy (niby 1 marca). Aż się boję że nam powiedzią "niestety to była pomylka na stronie mothercare i wcale takiej promocji nie było"

bo cena naprawdę nieziemsko niska. Jeszcze tą gondolę sprzedam z zyskiem na ebay jak młody wyrośnie
Kuźwa, jak mnie żolądek nieziemsko boli, jasny gwint!!! Jakbym była w stanie to bym zwinela się w kulkę na resztę dnia!!!

istna masakra... dzisiaj dla dzieci frytki z mrożonych i paluszki rybne... nie jestem w stanie nic innego zrobić.Siedzę i jęczę... a zaraz lecę bo B i D d szkoły.
Dzisiaj znowu słoneczko

Zrobię fotkę moich żonkili - dzisiaj świry zakwitły :D Od grudnia wszak miały pąki te zwariowane kwiaty

Nawet minus 10stopni okazało się niegroźne dla nich
co mogę na żołądek wziąć?? piłam miętę ale nie daje rady... buuuuuuuuuuuu ałaaa
[ Dodano: 24-02-2012, 15:58 ]
kingoza, moja teściówka jest zwolenniczką mieszkania na "swoim" przez młodych, ale z udzielaniem rad młodej matce jest pierwsza w kolejce, co więcej, wpycha się wręcz ze swoimi metodami a'la dopajanie herbatką, owijanie w bety itd. Rady od czapy oczywiście też się nagminnie zdarzały :D Tzn takie na miarę lat 70tych

(no dobra, za pierwszego wnuka tak było, teraz nieco się unowocześniła i jest OK, ale i daleko ją mam, więc nie kolę ją w oczy swoimi metodami).