i coś mąż sie dziś do mnie kleji chyba o coś mu chodziteraz tak slicznie
[ Dodano: 2009-01-17, 18:07 ]
majty niech Ci ściagnie a potem Cię wykorzysta
Locoid Lipocream to jest na recepte ( na AZS i liszaje skórne ) oraz krem Lipobase super stosuje małemu na buźkę bo miał taką chropowatą a teraz po 3 dniach głądziutka jak pupciaasiab napisał/a:
Acha i miałąm napisać że maść którą przepisała mi pani dr na rączkę franusia zadziałała super
a jaka to maść??
bez recepty. Zarówno i lipobase jak i diprobase czy dermobaza. Wszystko działa na podobnej zasadzie ale chyba najlepsze to co ma asiab. My przez wszystkie te kremy przebrneliśmyasia a ten krem lipobase to tez na recepte?
nie mam zielonego pojęcia. Nigdy nie maiłam czegoś takiego i moje dzieci tez jeszcze nie miałya i jeszcze jedno co moge uzyc zuzi na ustka bo dostala opryszczke czy zimno jak niektorzy mowia .poradzcie dobre kobiety
lipobase można kupić w każdej aptece bez recepty.[ Dodano: 2009-01-18, 00:23 ]
asia a ten krem lipobase to tez na recepte?
dziekuje własnie okrągła buzia mój odwieczny kąpleks i w końcu koleżanka-fryzjerka mi fryzurę dobrą dobrała . Papuguj Monia jak masz sie lepiej czuć to polecam .asia bez zadnego cukru i pochlepstw ale w nowej fryzurce rewelacja o wiele lepiej,tez masz okragla buzie jak ja i w takiej grzyweczce buzia bardziej pociagla sie wydaje tak mi sie podoba ze zastanawiam sie czy nie z papugowac od ciebie ,ale takich krutkich wlosow to juz kilka lat nie mialam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości