Ewcik, - współczuje ...proponuje pij malymi łykami wode mineralna - długo - mi pomaga .... ja juz zgage to w malym palcu mój mąz pojechał do roboty szkolić - i zostałam sama na włościach !! zapraszam na bibke dziewczyny - stawiam i hyhyh - i małe piwko szaleje do piatku sama i tez mam teraz na cos ochote i niew eim na co ???... kurna - tego nie lubie - cos bym zjadla i niewiem co
dzięki za porady, zgagę to ja też miałam w małym paluszku, praktycznie przez cały siódmy i pół ósmego miesiaca ją miałam po wszystkim co zjadłam. To była masakra. Nie pomagało nic tylko renie czasami. Potem był spokój i wczoraj znów. Ale dziś już dobrze, może dlatego że jeszcze nic nie jadłam śniadanko planuje gdzieś za godzinkę. A potem na 10 do lekarza.
Ja tez nie widziałam takiego smaku ale chetnie bym spróbowała Ja dzisiaj cały dzien sama ;/ moj do 22 w pracy Na sniadanie zjadłam tosciki z serem i szynka i synek szaleje
ja na śniadanko pochłonęłam dwie bułeczki z kiełbaska podsuszaną i pomidorkiem ze szczypuorkiem ale ciągle głodna jestem oststnio zaczynam strasznie duzo jeść
Hej hej ja po zdrowym śniadanku, czyli bułeczce z pomidorem i 2 jajkach na miękko - jestem już w połowie zająca z czekolady tzn. zając nie ma głowy i szyi