Witam Was dziewczynki:) Miło się czytało...:)
aniawlkp86, co Ty z tymi kaczuszkami masz? Chyba jesteś specjalistą w ich przyrządzaniu?
Co do liczby dzieci też zawsze marzyłam o 3ce, ale jak to będzie okaże się w przyszłości. Myślę, że na jednym na pewno nie skończymy...

Jesteśmy w trakcie budowy domu i trzeba go jakoś zapełnić. Zobaczymy jak finanse na to pozwolą.
Byłam dzisiaj na badaniach. Musiałam iść na czczo i była to dla mnie straszna katorga... Jak czegoś nie zjem rano to mdłości 2razy gorsze, też tak macie?? Do tego kolejka gigantyczna.. ale jakoś dałam rade! Po wyniki idę po obiadku, mam nadzieję, że wszystko oki.
Tymczasem zabieram się za gotowanie obiadku.
do później
[ Dodano: 2010-10-22, 13:22 ]
A co do snu mi zawsze starczało 8h i czułam się super. Teraz jednak sypiam dużo dużo więcej i czasem i tak wydaje się za mało bo w środku dnia padam... Ale co zrobić
Kiedyś w TV mówili, że człowiekowi do prawidłowego funkcjonowania wystarczy 5h snu.....na dobę! I coś mi się wierzyć nie chce! Chyba, że jest jeszcze jakiś inny sposób by się naładować pozytywną energią?? Na pewno wiosenne słońce..... a tu szara jesień za oknem..